Home > Uncategorized > Projek bilik pengantin..

Projek bilik pengantin..

February 11, 2014 Leave a comment Go to comments

Oleh kerana dalam kurang 2 bulan lagi makcik nak terima menantu, maka buat-buat sibuklah kita, kan…

Lebihan kain langsir tu kita wat kusyen dresser stool ni… dan sarung kotak tisu….

IMG_1483

1511796_676951019014787_914054874_n

Pastu kita gubah mas kahwin… buat simple2 jer.. sebab tu jer yang kita tahu…

1601554_676951285681427_1758352497_n

Tak pe laa… yang penting RM nya… (nak sedapkan hati sendiri…)

  1. February 12, 2014 at 3:04 pm

    Kak Tie, lamanyer tak singgah sini๐Ÿ™‚ warh dah nak terima menantu yer..nnti bolehlah jmput Ezan yer. BTW, cantik sgt gubahan mas kawin tue..simple but nice. DIY lg tue๐Ÿ™‚

    • February 12, 2014 at 4:47 pm

      Eh.. Ezan… kak tie wat kenduri doa selamat jer kat kpg Selising.. kalau nak dtg bagi address.. nanti kak tie pos kad.. Rumah pengantin pompuan kat Kuala Berang.. kalau nak ke sana pun boleh.. buat musim cuti sekolah minggu akhir bulan 3, insyaallah…๐Ÿ™‚

  2. February 21, 2014 at 8:36 am

    Mak oii cantik ehh.. Nasib baik kawe tak perlu kan nya lagi buat masa ini he he…

    • March 15, 2014 at 10:59 pm

      Hah… boleh buat utk bilik sendiri, tak perlu utk pengantin pun..

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: