Home > Uncategorized > Tak ada tajuk

Tak ada tajuk

Assalam / Hi semua.

Sejak makcik ni mula berkraft, masa untuk berblog terus jadi terhad. Kita selalu juga terjah dan baca blog kawan2, tapi tak tingalkan komen pun. Maaflah ya.. bukan sombong, tapi tu laa.. terkejar2 menyiapkan order, hehe..

Alhamdulillah.. selama bertahun2 kita buang masa celoteh entah apa-apa (err.. jgn pulak ada yang terasa.. kita cakap tentang diri sendiri yang makan tido dan tido, ekekeke…), barulah setahun dua ni hati terbuka untuk mengisi masa yang terluang. Tak sangka ada juga sudi menempah.

Dari tempahan yang Tie terima, ramai juga minat design orang.. yang sah2 merupakan kelemahan Tie. Payah nak realisasikan memek rupa orang ni..

Namun, kerana selalu sangat dapat order gini, akhirnya Tie beranikan diri dan cuba buat.. Harap2 tuannya suka… Tunggulah di post yang akan datang untuk lihat hasilnya… in sya Allah..

DSC02117

Design kartun…. kegemaran Tie.. sebab kalau kita buat silap pun tak nampak ketara.. >_<

Categories: Uncategorized Tags: ,
  1. April 5, 2013 at 2:03 pm

    cantik2 semua kak tie..!!!

    • Tie
      April 5, 2013 at 3:48 pm

      Allah…… terkejut kak tie, ekekeke….!!!

  2. April 5, 2013 at 11:29 pm

    Salam. Tak sabar nak tunggu design orang Kak Tie.🙂

    • April 6, 2013 at 6:50 am

      W’salam… baru siap sebiji.. >_<

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: