Home > Uncategorized > Bantal Ben10

Bantal Ben10

February 21, 2013 Leave a comment Go to comments

DSC01943

Bantal jahit mati.. kalau nak jenis bersarung kena tambah sikit kerana ia perlukan lebih kain. Kak tie takkan guna zip sebab takut ia tersangkut pada bulu2nya..  untuk tempahan sila email ke kaytieze@gmail.com

Categories: Uncategorized Tags: , , ,
  1. February 21, 2013 at 8:38 am

    Kak, Ben 10 Ultimate Alien ada? he he…😀

    • February 21, 2013 at 8:57 am

      Kak tie buat upon request jer.. tak ada ready stok.. tak tahu rupanya ultimate Alien tu.. kalau bagi kak tie link gambar, boleh tengok dulu.. kalau tak rumit boleh buat laa.. hehe…🙂

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: