Home > Uncategorized > Bantal Oggy and the cockcroaches.

Bantal Oggy and the cockcroaches.

September 24, 2012 Leave a comment Go to comments

Ini lah rupanya. Saiz pillow ni lebih kurang 12inx13in.

Material asas macam biasa velboa yang gebu tu. Bahan applique merupakan poly felt, tali dan butang.

Insyaallah kita akan perbaiki lagi jika diberi peluang.. rasa kena tukar semua sesungut lipas2 tu ke tali jer, macam Marky. Susah nak menyulam kalau guna potongan felt yang halus tu.

Kali ni kita guna zip sebab design penuh, susah nak terbalikkan bila nak isi fiber nanti. Jadi fiber tu diisi dlm sarung nipis dulu.Ok, harga pengenalan rm48 tidak termasuk courier..  Mungkin bulan seterusnya terpaksa naikkan harga sebab kos fabric ni 3 kali lebih tinggi dari fabric flannel yang biasa  orang buat bantal. Kos courier termasuk pembungkusan rm10 (utk SM) atau rm12 ( utk Sabah/Sarawak). Sekarang ni kerani pos kira ikut volumetrik pulak..

Kiranya ada sesiapa yang berminat sila pm Tie tapi untuk order bulan depan (Oktober). Bulan ni nak rest dulu dari buat Oggy dan kaum kerabatnya.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: