Home > felt, Hobi > Buku-buku kenit untuk peminat buku…

Buku-buku kenit untuk peminat buku…

Lelong… lelong… siapa nak beli buku… Timmy nak main buai sambil tunggu pelanggan..🙂

Harga sebuah bermula dari rm2.50 hingga rm5.00

.

.

.

.

Antara design yang kita reka… dah abis idea, bubuh je la logo PBSM dan Peace, haha…

Categories: felt, Hobi Tags:
  1. April 21, 2012 at 5:05 pm

    kreatif Kay ni…buat untuk jual jugak ke….anyway dok surfing tadi tetiba terdampai kat website you nih
    senang2 tu singgah la yer blog saya kat http://www.blogmakanbest.blogspot topik pasal makan, makan dan makan hehehe review tempat2 makan menarik yg saya telah pegi…jgn lupa follow ok kay TQ TQ TQ

  2. dyg
    May 4, 2012 at 1:37 am

    salam,

    kak tie, sy nak jemput datang kenduri sy 12hb 5 ni kat kemaman.. kalau free datang la ye🙂 heeehe

    • May 4, 2012 at 7:34 am

      Wslm dyg…. olorr… teringin nak pergi… err.. kenduri apa tu? Dyg bina sejid ke? Atau doa selamat sebab grad? Isk isk.. rasa ralat lak. Tak pe laa.. Kak tie doakan yang baik2 buat Dyg… Terima kasih kerana sudi jemput kak tie, ya..😛

  3. rainini
    May 25, 2012 at 9:07 am

    assalam kaytieze, nak tanya tentang baju dan telekung dalam post sebelum ni. itu dari kelantan atau indonesia?

    • May 25, 2012 at 9:24 am

      Dari indonesia. telekung puting ada lagi, tapi kena tunggu adik update saiz dan harga, dia agak busy sekarang ni.

  4. May 29, 2014 at 1:10 am

    Salam, bole saya tahu cara nk buat tempahan dari sis?

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: