Home > Uncategorized > Starter kit 6

Starter kit 6

Starter kit 6 , Berharga rm30 termasuk postage. (tambahan rm3 untuk sabah /sarawak)

Terdiri daripada :-
10 keping felt berlainan warna
5 split rings
5 hp strap
10 strips ribbon berlainan design dan warna
1 tube gam uhu
15 buttons berbagai designs
4 bells
5 pcs ball chain
1 pack fiber

Bayaran hanya melalui maybank.

Sila email Tie di kaytieze@gmail.com untuk maklumat seterusnya.

Categories: Uncategorized Tags: ,
  1. April 1, 2012 at 5:25 pm

    kak tie comel..

    adik saya kasi felt macam2 kaler.. so sekarang ni saya cuma ada felt tapi takde bahan sampingan macam set starter kit ni.. agak2 boleh tak saya nak beli tapi tanpa felt tu? berapa ongkosnya kakak ku? nak 2 set tapi tanpa felt.. serius ni..

  2. Laila
    June 1, 2012 at 6:15 pm

    kalau nak 1 set mcm mane ek? x de ke account CIMB bank? sbb susah sikitlah nak cari Maybank kat area sini..

    • June 1, 2012 at 9:16 pm

      Kak tie tak ada acc CIMB laa… starter kit tu sentiasa ada, bila-bila masa boleh bank in, kalau transfer dari CIMB pun boleh, cuma kena byr extra rm1, dan tunggu 3 hari untuk clear.

  3. Laila
    June 7, 2012 at 8:56 am

    okay kak Tie saya nak starter kit 6 nie taw.. tgh hari ni saya bank in duit.. no.. account cari kat blog lg satu ea? hantar gune ape ye? bile agaknye sampai sbb esok nak balik kmpg sampai ahad ni..

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: