Home > Uncategorized > Dia pergi untuk selamanya…..

Dia pergi untuk selamanya…..

September 20, 2011 Leave a comment Go to comments

Hari ini, dalam kesibukan, baru perasan salah seorang ahli keluarga kita telah pergi selamanya. Tak sedar dia tak bangun2 dari tidur. Biasanya Cookielah yang paling bising menemani Tie di rumah.

Semalam, kali terakhir nampak dia minum air. Sedih betul. Tak pernah kita menangis kerana hamster. Adoi…. rasa betul2 kehilangan dia…. Nak tanam pun rasa sayang.

Tengok dia tidur, tak bangun-bangun… cuba kejutkan dia… Rupanya dia mati dalam iman…… Sayang Cookie…..

,

.

.

.

Sayang Cookie……. Kami akan merinduinya.

.

.

Categories: Uncategorized Tags: ,
  1. September 21, 2011 at 8:37 am

    ala siannya..
    dah sampai ajalnya tie. Relakan je..

  2. nahmy
    September 21, 2011 at 11:58 pm

    ooohh…cookie, semoga kenangan manis bersamanya sentiasa kekal di ingatan

  3. September 22, 2011 at 11:30 am

    mungkin boleh cari pengganti.

  4. September 22, 2011 at 6:00 pm

    thank you cookie untuk kasih sayang yang tulus, kan Tie… moga dapat pengganti

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: