Home > Uncategorized > Update mengenai Telekung (kain sembahyang)

Update mengenai Telekung (kain sembahyang)

September 19, 2011 Leave a comment Go to comments

Tie baru dapat sepasang, jadi nak komen sikit. Tie punya yang warna putih harga rm70 (tak termasuk kos penghantaran). Kainnya cotton chiffon, lembut dan ringan. Tie paling suka bahagian muka…..

Tali pengikat tu pun Tie suka, jenis getah. Senang nak pakai, sauk je terus. Sangat selesa, dan saiznya sepadan dengan Tie…. err…. comel jer, ekekeke…..

Ada 2 pasang available telekung warna putih ni. Coraknya berlainan, seperti di entri sebelum ni. Jadi kalau ada yang berminat, cepat-cepat email Tie. Kalau lambat, Tie nak jual ke orang lain….

Telekung yang berwarna tu pun masih ada… Cepat tau. Tie bagi tempoh 2 minggu lagi.

Sebarang pertayaan boleh ke page Cotton & Kurung http://www.facebook.com/pages/Cotton-Kurung/344789692200408

Yang telekung solat yang putih dah abis, yang tinggal yang ni kot.. boleh tanya.. di sini http://www.facebook.com/media/set/?set=a.353249088021135.92693.344789692200408&type=3

  1. September 19, 2011 at 2:54 pm

    errrrr.. kalau maza yg pakai telekong itu pergi berqaimulail di masjid boleh?

    heheheheh

    • September 20, 2011 at 8:11 am

      kalu Maza pakai sure.. rupa jadi mcm hantu bonceng errkkkk….😀

  2. Yanie
    April 18, 2012 at 10:03 pm

    Masih ada ke lg telekung ni?

  3. Mustizah binti Mohd Amin
    May 10, 2012 at 5:45 pm

    Salam,

    telekung ni x panas pakai ker? panjangnya macam mana? ada gambar penuh tak….

    saya dari kota kinabalu

    FB akak Sherra D’s

  4. izzatul
    May 27, 2012 at 9:11 am

    as salam.. masih ada lagi ke telekong ni? saya berminat .. 0195598041

    • May 27, 2012 at 1:59 pm

      Ada lagi, nanti kak tie contact adik dulu. Tak sure harganya.

  5. ct
    September 7, 2012 at 5:25 pm

    salam kak tie..ade lg ke telekung tu..dah lame sy cari…

  6. ct
    September 11, 2012 at 11:01 am

    salam kak ti…yg ade yg warna tu je ek..yg warna semua putih..pastu bahagian muka mcm yg atas tu dah takde ke….

  7. Diana
    November 14, 2016 at 3:48 pm

    salam kak. cotton apa ni ye?

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: