Home > Uncategorized > Port makcik IKS

Port makcik IKS

Sejak kita ambil alih port study Isha… (baik betul mama dia), netbooknya pun dah jadi tempat kita berinteriaksi dengan customer…. sentiasa online supaya mudah nak dapat maklum balas . Lagipun Isha suka buat homework di meja makan, sebab bukunya besar gedabak.

Tak pe, mama sewa bulanan, dapat untung kita makan ais kerim,πŸ˜†

Sambil menyengkang mata, kita dengar radio era online… harap-harap jejari cepat kurus supaya boleh sarung cincin lama tu, ekekeke….

.

.

Isha dah jadi PA kita. Tapi PA kecik ni kuat membebel lak. Katanya penat je dia kemas dan organise things, tapi mama buat selerak semula, kah kah… Sabor je laa….

.

.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. July 19, 2011 at 12:22 pm

    wakakaka….

    hebat seh… amvoii sotong octopus tu pun amek bahagian nak glamour gak ya?

    hahahaha

    • July 20, 2011 at 6:09 am

      Alaa Maza, sesekali nak juga glamourπŸ˜†

      • July 20, 2011 at 9:38 am

        sotong tu pandai predict game bola tak? mcm mendiang Paul tu dulu?πŸ˜€

        • Tie
          July 21, 2011 at 11:44 am

          Mendiang?

          Waakakaka……. sabor je laa…πŸ˜†

  2. July 19, 2011 at 6:42 pm

    sejak bila lah ni dah bertukar jadi ahli kraft felt ni…..tapi bagus nya sebab banyak masa lapang di habis kan dengan kerja tangan…

    • July 20, 2011 at 6:11 am

      Tie memang dari kecik minat kraft ni, cuma bila dah tua baru dapat berpeluang mengasah bakat terendam, hihihi….

  3. zu
    July 20, 2011 at 12:19 pm

    selalu mama bebel kat anak..ni terbalik citer ni …ehehehehe. pandai arr kak tie buat kraf ni…ahaha sy keras tangan

    • Tie
      July 21, 2011 at 11:44 am

      Tak de la pandai, tapi minats…πŸ˜›

  4. July 20, 2011 at 1:32 pm

    ala kak !

    terlupa nak PM kat FB. kat opis xleh.

    malam nanti…
    tapi takut terlupalah….

    • Tie
      July 21, 2011 at 11:45 am

      Okay… thanks kerana hubungi kak tie…

  5. July 20, 2011 at 3:47 pm

    mama, klu tak muat lagi nak sarung cincin tu, angie kan ada.πŸ˜‰

    .
    .
    .

    biar angie je yg sarung

    hihihihi

    • Tie
      July 21, 2011 at 11:46 am

      Angie mana muat, jari angie kurus benar, macam …. err… macam….
      .
      .
      .
      .
      ranting kayu dalam citer hansel and gretel tu, ekekeke….

  6. July 22, 2011 at 8:18 am

    macam macam ada.. kanns

  7. July 24, 2011 at 8:49 pm

    Sukanya tengok port Isha. Rasa nak tumpang kat situ pulak.

  8. July 25, 2011 at 10:00 am

    comeiiiiiiiiiii

  9. August 12, 2011 at 7:32 am

    hihihih terbalik la pulak
    suruh dia kemas time weekend je baru la xpenat kemas haha

    meja sy pun sgt selerak
    sblm ni slalu tiap2 malam sblm tido akan atur elok2
    tp skrg? xde nye nak kemas2!
    kemas2 pun bangun tido nak guna benda yg sama jgak
    nnt cari xjumpa
    ekekekke~

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: