Home > Uncategorized > Bookmarks… angry bird

Bookmarks… angry bird

.

.

Other items and prices can be found in  Felt Craft  (https://dangarumbia.wordpress.com/felt-craft/)

.

Categories: Uncategorized Tags: , ,
  1. July 15, 2011 at 2:21 pm

    Tie tgh marah2 ke masa buat bookmark nie? nmpk real lah

    • July 15, 2011 at 7:53 pm

      Tak marahlah Shah…, buat sambil dengar lagu cinta, hahaha…

  2. July 15, 2011 at 3:17 pm

    wah.. itu bulung sudah sampai sini sudah.. hehehehe

    • July 15, 2011 at 7:54 pm

      Hehe…. dah siap rasa sayang lak.

  3. July 15, 2011 at 3:40 pm

    marah benar burung2 tu😀

    • July 15, 2011 at 7:54 pm

      Dah memang macam tu perangai burung2 tu….

  4. July 15, 2011 at 4:03 pm

    Batang ais krim tu jadi comel pulak bila dah letak burung garang tu!

    • July 15, 2011 at 7:55 pm

      Tu la Kak Long… Bila letak dalam buku, rasa bersemangat nak baca, pastu belek2 lak rupanya, haha…

      • July 17, 2011 at 12:21 am

        Betul. betul…..bila nak buka order tu. hehehe?

        • July 17, 2011 at 9:35 am

          Order sentiasa terbuka😛

        • July 17, 2011 at 10:51 am

          Mana senarai harga dan borang order Tie?

          Tie – ada kat link Felt craft tu…..

          Order form tak ada.. Tie tak boleh nak buat kat wordpress ni.. hehe…

  5. July 15, 2011 at 4:18 pm

    adoyai…nape semua cantik2…??? taktau nak pilih..kalau masih belajar mau saya jadikan penanda buku..semangat nak selak semua buku..=)

    tapi zaman tu dah berlalu..anak belum ada lagi nak bagi..=(

    akak promote kat sidebar pun ok..lagi senang orang nak klik..letak gambar dengan harga sekali..biar masing2 berpinar biji mata nak pilih..saya la tu…. >____<

    • July 15, 2011 at 7:56 pm

      Nurul, boleh hadiahkan pada seseorang yang suka membaca…

      Kak tie memang nak letak di sidebar tu, tapi kesuntukan masa. Nanti laa….

  6. July 15, 2011 at 9:14 pm

    hambooiiihh. panjangnya moncong.

    geget kang!
    😀

    • July 17, 2011 at 5:41 am

      Hehe…. geget laa…. nanti kena patuk!

  7. July 15, 2011 at 11:26 pm

    mak oii dia dah ada angry birds jadi bodyguard.. takutttttt….. ;D

    • July 17, 2011 at 5:42 am

      Budak2 suka main game ni, Ismail… 😛

      • July 17, 2011 at 9:26 am

        Errr Kak Tie budak-budak ker? he he😀
        Angry Birds jangan mare…. transformers roll out and cabut…..

        • July 17, 2011 at 9:36 am

          Sesekali nak jadi budak2 jugak , haha…😛

  8. July 16, 2011 at 11:33 am

    hamboi..

    gawwangnya !

  9. July 17, 2011 at 8:33 pm

    walopon angry tapi tetap comey..

    • Tie
      July 18, 2011 at 10:33 pm

      Felt ni jenis baik… senang sket nak buat.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: