Home > Uncategorized > lollipop and ice cream

lollipop and ice cream

 

.

.

.

Other items and prices are in link – Felt Craft

.

Categories: Uncategorized Tags: ,
  1. July 14, 2011 at 10:01 am

    aik wordless Wednesday ker nie? asyik dgn crafts jer kebelakangan nie Kak?

    • Tie
      July 14, 2011 at 1:00 pm

      Kena kurang kan bercakap.. eh.. menulis. Nak kurangkan dosa, hehe…

      • July 15, 2011 at 11:28 pm

        kalu cam tu org bisu tiap2 hari dapat kurang kan dosa ehhh?…😀 jangan mare… simpan angry birds …

  2. July 14, 2011 at 11:19 am

    heeeeee….
    Kita nyaris2 nak beli kain felt di Daiso kemarin

    comellah.

    • Tie
      July 14, 2011 at 1:01 pm

      Nasib baik!
      Kalau tak kena bersaing dengan Reen…….. tentu lagi lambat nak beli gigi pelsu baru, ekekeke….

  3. July 14, 2011 at 11:26 am

    pinky me laike.. ehehe

    • Tie
      July 14, 2011 at 1:02 pm

      I loike it too…………..

  4. July 14, 2011 at 1:05 pm

    Wah, wah, wah, hobi baru yang sangat menarik!

    • Tie
      July 14, 2011 at 2:28 pm

      Orang dah bertahun buat lah Kak Long.. Tie baru nak mula,😆

  5. July 14, 2011 at 2:10 pm

    tak cair ke aiskrim tu?

    hihihi

    • Tie
      July 14, 2011 at 2:28 pm

      Ishh…

      Budak ni memang nak kena pulas telinga!!

  6. July 14, 2011 at 2:44 pm

    suruh wanie jual kat kawan2😀

    • Tie
      July 14, 2011 at 2:47 pm

      Bagus idea tu. Isha pun dah start promote kat sekolah. Cuma kak tie rasa serba salah, sebab harganya agak mahal berbanding yang dijual di kedai… barang homemade ni nak buat satu2 , makan masa….

  7. July 14, 2011 at 3:55 pm

    baguslah sebab kreatif

    pB …. tak kreatif langsung
    kerastangan

    • July 15, 2011 at 7:51 pm

      Tangan Tie pun keras juga, tapi sebab selalu basuh pinggan, jadi lembutlah sikit, hehe..

  8. mandy
    September 18, 2012 at 2:09 am

    cute and trendy

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: