Home > Hobi > Hobi baru

Hobi baru

.

.

.

.

.

Harga:

Owl – rm8

Bird- rm7

Hamster- rm10 (sebab sangat leceh)

Dress- rm8

Plant vs Zombies – a (rm7), b (rm9), c (rm8)

.

.

Link produk terbaru…………… Felt Craft     di atas  ^o^

 

.

  1. July 12, 2011 at 3:20 pm

    keychain ke? alahai comeynya.

    • Tie
      July 12, 2011 at 6:03 pm

      Keychain boleh, hp charm pun boleh….

  2. July 12, 2011 at 3:53 pm

    weehee, buat sendiri ke? nak la kucing-oren-gemok satu, hehehe (muka tak malu)

    • Tie
      July 12, 2011 at 6:03 pm

      Tie tengah siapkan order…. kena tunggu, ekk…

  3. July 12, 2011 at 5:47 pm

    alolololo…

    nak burung hantu! nak burung hantu!
    😀

    • Tie
      July 12, 2011 at 6:05 pm

      Nak yang warna apa, pink atau purple?

  4. Rose Purple
    July 13, 2011 at 5:23 pm

    order banyak boleh dpt discount lg tak?..tp kita nak custom made..hehehe

    • Tie
      July 13, 2011 at 5:37 pm

      Rose… boleh, bagi discount jika order lebih dari 7 (sebab 7 tu favorite no… hehe). Tapi jgn byk sangat, kita sorang je kuli kat sini.
      Custom made pun boleh, bagi idea, atau gambar… Tie akan cuba buat,

  5. July 14, 2011 at 10:08 am

    ooo.. mmh hobi pon.. padan ler di FB byk kuar benda nie ehhhh… Tak jual kat eBay? cantek2 mcm ni sonang jual Kak.. Cuma kawe malas layan client jer.. ada yg cerewet😀

    • Tie
      July 14, 2011 at 12:58 pm

      Kak tie jual dlm Malaysia jer.. Sekarang ni pekerja seorang , makcik rabun pulak tu, hihihi…

  6. July 14, 2011 at 10:41 am

    aloloo..semua pon come2..kalau zaman kanak2 ribena dulu mesti saya tempah semua..nak yg hamster..free shipping ke kak tie..free delivery gak ke…? ke masuk dalam harga..? banyak tanya plak =p

    • July 14, 2011 at 10:56 am

      Kak tie pos biasa je… duit stamp tu free laa…. Kalau seketul jer, boleh free shipping lagik, hehe…

      Err… nanti email kak tie, nak hamster warna apa? dan bagi address sekali.. Account no tu nanti kak tie bagi. rasanya kena bukak account baru, yang ada tu dah lama kojol, kah lah…

      email… kaytieze@gmail.com

  7. July 14, 2011 at 11:26 am

    kaktie !!

    kita cop mushroom.

    syommel !

    *ingatkan nak buat sendiri tapi tak sempat-sempat …huhuhu..

    • Tie
      July 14, 2011 at 12:59 pm

      Reen, nanti kak tie buat.. yang baru.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: