Home > Uncategorized > Terima kasih Shada….

Terima kasih Shada….

Baru je terima kiriman dari Shada (Big Eyes Shop).

Rasa sangat terharu, kerana kita mintak tolong darinya untuk membelikan sesuatu, maklumlah makcik ni serba kekurangan. Dengan tidak disangka-sangka, bukan sahaja dia postkan barang tu tapi siap bagi hadiah lagi!

.

.

Card holder yang comel!! Asyik belek-belek dari tadi. Bagi butang yang cute tu lagi. Alhamdulillah…. Bertuahlah makcik ni, dapat bersahabat dengan Shada… Walaupun tak pernah kenal atau jumpa, beliau begitu mempercayai Tie..

Sebenarnya Tie belum bank in lagi , abang busy betul. Kalau boleh hari ni juga nak kerah dia, tapi kita ni sedor, siapa boss…. aderk!

Terima kasih Shada… terima kasih tak terhingga. Seronok buat bussiness dengan Shada. Jenis tak berkira langsung.

Kepada yang ingin melihat hasil kerjatangannya, silalah ke blog beliau. Sekarang ni ada sale tau… hihihi…

http://bigeyesshop.blogspot.com/

Psst- Card holder tu kita nak jadikan purse.. Kita ni makcik kantin.. manalah ada cards…. hahaha…

.

  1. July 7, 2011 at 3:02 pm

    comel nya ‘purse’ tu. klu simpan donat pun muat rasanya kan mama?
    ๐Ÿ˜€

    selamat memperagakan purse.

    • July 7, 2011 at 3:20 pm

      Donut ? Baiklah simpan dalam perut jer….. Hahaha….

      Mama ada purse besar yang baru tau… tak boleh tunjuk kat sini. Takut orang kata nak menunjuk-nunjuk la pulak!! Angie nak tengok tak? Tunjuk kat Angie tak per kan…..๐Ÿ˜†

  2. July 7, 2011 at 10:27 pm

    comel!!!
    taun lps… kot? my sis order handmade wallet online la
    sukaaaaa handmade2 ni๐Ÿ˜‰

  3. July 8, 2011 at 12:00 am

    Cantik, boleh terjah blok shada lepas ni..

  4. July 8, 2011 at 4:13 pm

    kak tie,

    sekarang jugak tengok !

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: