Home > Uncategorized > Membeli sambil membantu

Membeli sambil membantu

 

 

 

.

.

.

untuk penduduk sekitar kawasan –

KLANG, PELABUHAN KLANG, PELABUHAN UTARA (Bandar Sultan Suleiman) dan Shah Alam (Seksyen 1 – 25 sahaja). Penghantaran akan dibuat secara PERCUMA dengan pesanan minimum sebanyak 30 bekas.

Untuk setiap tempahan, anda perlu membuat pesanan dalam tempoh 24 jam sebelum majlis. Dan bagi setiap tempahan berkuantiti besar maka 2 – 3 hari diperlukan untuk proses pembuatan dan penghantaran.

# Untuk makluman, disebabkan DADIH & PUDING KARAMEL ini TIADA BAHAN PENGAWET, maka produk akan hanya bertahan untuk selama 7 hari didalam peti sejuk.* DADIH & PUDING KARAMEL akan dibuat / diproses berdasarkan kepada tempahan oleh pelanggan. Ini bermakna, pelanggan akan mendapat produk baru dan segar !

~ Iklan ini hanya untuk membantu seorang sahabat blogger. Apa-apa pun sila berhubung terus dengannya, okay. Kita tak mintak komisyen tau, hahaha…..
.
  1. June 30, 2011 at 9:14 am

    TERIMA KASIH atas bantuan dan kerjasama yang diberikan. Semoga Allah sahaja yang membalas kebaikan Tie. AMIN.

  2. June 30, 2011 at 3:31 pm

    Uiks.. heheheh

    roger kak tie…. senang2 nanti kita order satu kali..
    susah kalu, kita diam2 bawah meja sambil jilat2 siku.. huhuhu

    • June 30, 2011 at 3:45 pm

      Maza, kalau nak jilat ibu kaki pun tak per… kita tak kisah….. waaakakakaa…..

      • July 6, 2011 at 9:56 pm

        wakaka.. sampai gitu skali ehhh… Tapi promo ni nampak hebat.. terutama tart singapore yg nampak menyelerakan sungguh.. errr join la Maza jilat siku😀

        • July 7, 2011 at 3:21 pm

          Hehehe….

          Kalian ni apa laa….. nak jilat siku.. aderk! Kan lebih senang jilat kepala lutut tu…. hahaha….

  3. June 30, 2011 at 5:04 pm

    hadoiiii la.
    .
    .

    feveret sume ni. camne ngan diet ni?
    😀

    • June 30, 2011 at 5:41 pm

      Boleh diet lain kali…😆

  4. June 30, 2011 at 6:19 pm

    semua ni feveret… kalo dekat memang nak order sangat2.. nanti kita warwarkan jugak…

    • June 30, 2011 at 6:24 pm

      Terima kasih Mulan… kita hebah2kan, mana tahu ada yang berminat untuk majlis keramaian…

  5. July 1, 2011 at 5:38 pm

    Nampak menarik je iklan di atas tu…tapi penghantaran tak termasuk dalam kawasan kita ya?
    Mana tahu, kalau ke arah sana, boleh pesan.

    • Tie
      July 1, 2011 at 6:38 pm

      Tak pe la Kak Long, tapi boleh war2kan pada mereka2 yang tinggal berdekatan.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: