Salam semua.

Kita cuma nak beritahu, buat ketika ini kita agak sibuk sedikit (dan malas, haha..) nak update dan ronda-ronda di blog kalian. Tapi kita agak aktif berfb.

Jadi jika kalian nak join sama, jemputlah add kita sebagai friend. Tapi kenalah aktif gak. Kalau sekadar nak baca jer catatan kita, nanti kita remove friend lak, ekekeke…. sabor je la. Kita sendiri pun kekadang tak tinggalkan jejak di profile geng fb.

Sesiapa nak jadi geng kita carilah TIE GANU….:mrgreen:

.

Categories: Uncategorized
  1. June 11, 2011 at 8:16 am

    assalam tie..patut lama tak nampak..rupanya aktif kat fb je ye..

  2. June 11, 2011 at 11:33 am

    kak tie!!!
    hehe..baru sempat jengah ke siniπŸ˜›
    kenapa TIE GANU?
    bukan patutnye TIE JOHOR ke?
    hehehe..
    (^__^)
    rindu akak!

  3. June 11, 2011 at 12:03 pm

    Hi Tie, kita saja nak say hi …
    Kita dah tak larat nak ber fb sebab system kat sini selow mosyen… Daa..

  4. June 12, 2011 at 4:21 pm

    salam Tie…jumpa lagi setelah sekian lama tak jumpa di dunia cyber ni…tuko url ruoanyer.

  5. Ctnik
    June 12, 2011 at 4:58 pm

    La….pdnla mode silient.rupanya mode happy kt port lain.sedihla gini tp fb more privacy kan?

  6. June 12, 2011 at 7:58 pm

    uiks.. kak tie sudah mengambil tindakan berani mati ni.. hehehhe

    wokey… i followwwww…

    hahahahaha

  7. June 12, 2011 at 8:57 pm

    looorrrr… patut lama tak moncol… alaaa… update je la sikit2… fb tu pon ok tapi kadang takde privacy..

  8. June 13, 2011 at 4:41 pm

    angie takde fb. camne??

    • Tie
      June 13, 2011 at 4:50 pm

      Sign up Fb cepat!!

  9. June 13, 2011 at 10:00 pm

    Kak Tie… Saya gi Terengganu aritu..πŸ˜€

    • Tie
      June 13, 2011 at 10:03 pm

      Oooo… ye ke? Jom join kak tie di Fb… tengah rajin ni.πŸ˜›

  10. June 15, 2011 at 8:50 am

    me pulak dh lama deactivate Fb .. uhuhu

    • Tie
      June 15, 2011 at 12:47 pm

      Activate semula…πŸ™‚

  11. June 16, 2011 at 9:52 pm

    Kawe pon kureng sikit pakai FB… cuma utk pos link sama letak gambar anak2 supaya sang atuk boleh nampak di iPadnya.. he he.. Tapi nanti kawe add gak Kak Tie.. Geng Blogger yg dah lama….

  12. June 21, 2011 at 1:13 pm

    Salam Kak Tie…
    Su masih mempertimbangkan untuk mengaktifkan akaun fb. Blog dan twitter tak sempat nak update, nak berfb lagi lah tak sempat… Tapi teringin la jugak nak try…

    • Tie
      June 21, 2011 at 1:53 pm

      Kalau Su aktifkan fb, Kak tie boleh masukkan dalam group blogger…. trylah, dan bila2 masa boleh ‘leave group”.

  13. June 23, 2011 at 11:43 am

    eeee tak aci tau…

    kita nak add kak tie tapi kita tak aktif sangat pun..
    boleh ? ;o)

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: