Home > Santai > Lonely

Lonely

Oh…… betapa sunyinya kita. Tiada teman untuk berbicara.

Hari tu jumpa Aza pun sempat pot pet sampai 3 am… pastu tak larat, mata dah berat. Lagipun jam 6 kena bangun bersiap untuk pergi. Walaupun ada 5-6 bakul lagi kisah-kisah yang tak dapat kita luahkan……

Adoi laa….. Tertekan sungguh tinggal di sini. Terutama sejak anak tinggal sorang ni. Sembang dengan mak lebih sejam pun tak cukup lagi.

,

,

Lonely……

I’m so lonely….

.

.

.

.

.

* Oh…. kita dah berjaya buat watermark guna photoshop (guna transparent background tu..). Tapi masih banyak lagi perlu dipelajari. Punyalah susah nak faham. Nasib baik ada Isha….. kah kah kah….!

Watermark sementara….. testing dulu, ekekeke…… (macam budak kecik lak!)

Tak boleh godek lama-lama. Nanti pening dan start loya-loyaπŸ˜†

.

Categories: Santai Tags:
  1. May 10, 2011 at 5:27 pm

    eh.. comel watermark tuu

    • Tie
      May 10, 2011 at 6:56 pm

      Tapi macam tak sesuai dengan makcik.

  2. May 10, 2011 at 5:28 pm

    pandainya buat watermark. maksu nak join nyanyi lagu lonely ler..πŸ™‚

    • Tie
      May 10, 2011 at 6:57 pm

      Jom nyanyi sama-sama….πŸ˜†

  3. May 10, 2011 at 5:51 pm

    Tie
    Kita pun lonely jugak tapi kadang2 kita suka, hehe.

    Watermarks tu cantik. Kita lum tau nak buat. Kalau buat pun guna hp ciput tu aje.

    • Tie
      May 10, 2011 at 6:57 pm

      Yang mudah guna photoscape je… tapi setakat tulisan. Kalau gambar ni kena edit lain.

  4. May 10, 2011 at 5:58 pm

    yg bab start pening2 dan loya2 tu maza memang bersetuju.. wink! wink! wink!. hahaha

    Wah.. maza pn tak der lagi watermark ni..
    kak tie bikin guna software apa ek?
    huhuhu

    • Tie
      May 10, 2011 at 6:58 pm

      Photoshop la Maza. Cer baca betul-betul!

      • May 10, 2011 at 11:35 pm

        iyolah.. tapi versi yg mana satu?

        ahaks.. (tutup pipi den yg blush lah fulaks).. hehehhe

        • Tie
          May 11, 2011 at 5:48 am

          Photoshop CS5 Portable, entah dari mana Isha download… dia yang start godek dulu…sibuk nak buat header blog dia tu…

  5. May 10, 2011 at 8:31 pm

    cantik tu….
    kucing takde ke tie nak ajak borak..

    • Tie
      May 10, 2011 at 8:33 pm

      Tie tak minat kucing.
      Tapi cookie the hamster ada. Ada juga bersembang dengan cookie.. tapi dia senyap sunyi jer….πŸ˜›

  6. May 10, 2011 at 8:50 pm

    ajar lah makcik ni pulak…

    • Tie
      May 10, 2011 at 9:19 pm

      Nak ajar macam mana, kak ezza… kita sendiri pun masih blur lagiπŸ˜›

  7. May 11, 2011 at 9:52 am

    kawe kalau lonely2 .. cari si Roq.. he he…πŸ˜€ Kalau dia kat nursery, sanggup kawe drive pi ambik…πŸ˜†
    Btw, hebat sungguh menggunakan Photoshop? Baguih nih.. menggunakan software grafik terulung di cipta manusia abad iniπŸ˜€

    • Tie
      May 11, 2011 at 10:54 am

      Kalau ada budak2 kecik ni, memang menghiburkan. Tak terasa masa berlalu, kan..πŸ˜›

      Photoshop memang hebat, tapi kena ambil masa untuk faham. Kak tie letih juga, maklumlah minda kita ni kelas C, tapi masih nak cuba menerokainya.

  8. DrSinga
    May 11, 2011 at 2:14 pm

    nanti buat watermark hamster lak eh!!

    • Tie
      May 11, 2011 at 9:05 pm

      Hahaha….. nanti kita cuba!

  9. aza
    May 12, 2011 at 9:49 pm

    lonely??..kan laptop ade?masih lonely?kan isya ade,masih lonely?kan aza ade,masih lonely?..hmmmm aza nyanyi ye..burung kakak tue,hinggap dijendele..alah lagu lain lah..enjit2 semut,sape sakit naik atas..eh macam lagu hantu mak limah pulak…adoiii pening la camna nak ayat org lonely ni..lantak dia lah,,k..nak tido dulu yek..ha,dah ada idea,tido je,pasti akan bermimpi macam2..sure tak lonely lagi hihi

    • Tie
      May 13, 2011 at 2:00 pm

      Enjit2 semut ? hehehe….. dah lama tak nyanyi lagu tu. Masa anak2 kecik, Tie selalu nyanyikan, sambil cubit tangan mereka, haha…

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: