Home > Berita, Rezeki > Dah sampai !

Dah sampai !

Terima kasih pada Kak Halima dari http://mohkembara.blogspot.com/ untuk hadiah teka tikam…..๐Ÿ˜›

.

.

.

Sehelai alas meja yang comel dan 2 helai saputangan baby…..

Err… BABY ??

Ehehehe…….ย ๐Ÿ˜†

.

.

* Jom baca blog Moh Kembara dari Kak Halima. Beliau suka berkongsi pengalamannya di negara Turki, keindahan dan yang paling menarik sifat wanita Turki yang kreatif.

.

  1. May 10, 2011 at 7:10 am

    comelnyer… my feveret kaler maa…

    • Tie
      May 10, 2011 at 10:20 am

      Feveret kita gak!๐Ÿ˜›

  2. May 10, 2011 at 9:11 am

    cantiknya..sweet..nice, semua ada la..

    • Tie
      May 10, 2011 at 10:20 am

      Tu laa… kena simpan elok-elok.

  3. May 10, 2011 at 9:46 am

    chantekknyer watermark kaktie tewww.. ehehe

    • Tie
      May 10, 2011 at 10:19 am

      Mekasih๐Ÿ˜›
      .
      .
      Bila baca pasal masai tu, teringat kisah lama Tie ‘curi periuk‘, haha….

  4. May 10, 2011 at 9:46 am

    ehh cantik weh.. kalau bagi sama si Roq, kejap ajer jd tak cantik๐Ÿ˜†
    Asyik sebut baby je lately ni kak, teringin lagi ke? He he.. kawe lak baru dapat dua baby baru last week tapi baby kucing ..meow..

    • Tie
      May 10, 2011 at 10:22 am

      Ish… mana ada… kita malas nak jaga baby, hehe…

      Baby kucing? Ingat dapat kembar, tadi, ekekeke…….

  5. May 10, 2011 at 11:35 am

    perkhh.. kalau buat balut hadiah kendian pass kan kat maza lagi best ni.. tontulah kak tie dapat bertambun2 pahala… apa mcm?

    hahhahha

    opss.. lantun-lantun sudah.. heheheh

    • Tie
      May 10, 2011 at 1:30 pm

      Maza kena teka tikam dulu, baru dapat hadiah…. hehehe………

  6. DrSinga
    May 10, 2011 at 12:01 pm

    baby pun hokehhhhhhh………
    baby hamster..๐Ÿ™‚

    • Tie
      May 10, 2011 at 1:31 pm

      Haha… kena cari menantu dulu. Cookie tu masih menduda lagi.๐Ÿ˜›

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: