Home > Uncategorized > Pregnant

Pregnant

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

I punya  Phone kini.  Waaakakakaa………..

.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. May 7, 2011 at 11:41 am

    Tahniah dah dapat fon baru :p

    • Tie
      May 7, 2011 at 2:09 pm

      Kita punya dah bagi pinjam pada sibujang.

  2. ima
    May 7, 2011 at 1:02 pm

    ohhh…phone yang pregnant…hihihi,kelakar kak tie ni…

  3. Tie
    May 7, 2011 at 2:10 pm

    Haha… kalau boleh beranak lagi bagus!1😆

  4. May 7, 2011 at 7:54 pm

    owh ingatkan kak tie tgh pregnant.

    • Tie
      May 8, 2011 at 5:34 pm

      Haha…. phone yang pregnant!😛

  5. May 8, 2011 at 12:02 am

    wakakaka… seksi dan cute gitew…

    memang kena utk kak tie… hahahaha

    • Tie
      May 8, 2011 at 5:35 pm

      Dah terpaksalah Maza. Kita punya bagi pinjam kat anak…

  6. May 8, 2011 at 3:06 pm

    hiii.. kalau tie pun, apa salahnya.
    selamat hari ibu tie..

    • Tie
      May 8, 2011 at 5:36 pm

      Haha…. Tie dah expiredlah Kakpah.:mrgreen:

      • May 8, 2011 at 8:58 pm

        keh keh keh .. no comment. ketawa aje😆

  7. nahmy
    May 8, 2011 at 6:01 pm

    wow! cantek tu…gelembung sikit…tapi mesti manthop tu sbb bole store byk data kat tempat gelembung tu

    • Tie
      May 9, 2011 at 6:10 am

      Haha…. phone cikai je tu . Kalau jual pun tak laku. Guna buat sementara dia beli yang baru.

  8. May 8, 2011 at 8:57 pm

    He he.. lawak Maharaja nie.. terkena terkena.. tak pe..

    • Tie
      May 9, 2011 at 6:11 am

      😆

  9. May 9, 2011 at 2:17 am

    🙂

    • Tie
      May 9, 2011 at 6:12 am

      :mrgreen:

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: