Home > Hobi > Acid Rain Project

Acid Rain Project

Baru satu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sabarlah Dr Sam (Dari Archive of time : Acid rain for bloggers-funded project) .

Ada 4 tube lagi perlu diisi  :mrgreen:

.

Categories: Hobi Tags:
  1. May 5, 2011 at 8:33 am

    woit buat projek lah.. Harap2 berjaya😀
    Nape komen kat blog Dr Sam pakai nama dangarumbia? .. he he..

    • Tie
      May 7, 2011 at 9:51 am

      Memang nama tu keluar ikut url blog ni….

  2. zue
    May 5, 2011 at 11:41 am

    baru le dipergunakan ilmu yg dipelajari masa di itm dulu kannn🙂

    • Tie
      May 7, 2011 at 9:51 am

      Alaa… Zue, kita cuma kumpul air hujan jer… Yang lain kerja Dr Sam.

  3. May 5, 2011 at 7:07 pm

    tak berapa paham…

    • Tie
      May 7, 2011 at 9:53 am

      Kumpul air hujan 5 tube (hari berlainan), kendian pos ke Dr Sam… Beliau akan buat ujikaji untuk mengetahui tahap keasidan dalam air hujan di Malaysia… Ada beberapa orang blogger join projek ni dari tempat(negeri) yang berlainan….

  4. May 5, 2011 at 7:53 pm

    amboi….ada projek baru nampaknya…..nanti buat report tau…hihi

    • Tie
      May 7, 2011 at 9:54 am

      Nanti bila siap, kita beritahu😛

  5. May 6, 2011 at 2:03 am

    oh kak tie bikin projek.. hahahhaa

    wink! wink! wink!

    • Tie
      May 7, 2011 at 9:54 am

      Kenapa ?

      Tak percaya ke ?? Waakakaka…..:mrgreen:

  6. ima
    May 6, 2011 at 1:58 pm

    bersemangat betul kak tie ni…dah cukup ke air ujan tu…

    • Tie
      May 7, 2011 at 9:54 am

      Setakat ni baru dapat 2 tube, hehe…😛

  7. May 6, 2011 at 3:13 pm

    Projek apa ni kak tie? sorry la..saya ni ketinggalan..

    • Tie
      May 7, 2011 at 9:55 am

      Projek ni untuk mengkaji tahap keasidan kandungan air hujan di Malaysia. Sample2 diambil dari beberapa tempat di seluruh Malaysia… dengan bantuan bloggers yang volunteer..😛

  8. May 7, 2011 at 9:34 am

    Salam kak,
    tetiba sya pun myampuk. projek apa benda ni. aada bikin cerita part 2 ?

    • Tie
      May 7, 2011 at 9:56 am

      Nanti kak tie cerita bila dah berjaya, ya… Jawapan di reply comment Solehah…

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: