Home > Jenjalan > Annual Leave

Annual Leave

Yahoooooo…….!!

Boss bagi kita cuti.

Boss dah belikan tiket ke S.A.๐Ÿ˜›

.

.

.

.

.

Err……. kalau jumpa kita, jangan segan-segan tegur. Belanja makan pun tak per, haha…..

Belanja shopping lagi bagus !!ย  Ooooppss !!ย ๐Ÿ˜ณ

.

Categories: Jenjalan Tags:
  1. Kak Ezza
    April 21, 2011 at 7:07 am

    Wah..perjalanan dari Kuala Brang ke Shah Alam..pasti berhenti katterminal shah Alam kan..Pukul berapa sampai ni…duduk kat mana…boleh ler kita jumpa jumpa ya…

    • Tie
      April 21, 2011 at 7:17 am

      Kak Ezza, jadual Tie padat. Kalau jumpa kat mana-mana pun satu kebetulan. Tak berani nak janji sebab ada drebar khas kat sana. Dia yang mengatur aktiviti Tie kat sana…

      Sampai SA dalam kul 5.30 subuh kot… First time ni. Debor lak.

  2. April 21, 2011 at 7:10 am

    tie,,mati ler akak ni..terpakai account PA..boleh tolong delete tak….

    • Tie
      April 21, 2011 at 7:14 am

      Kak Ezza, terkejut jugak kita, tetiba PA tulis komen! Kah kah… Tie dah tukar namanya… Jangan bimbang. Guna wordpress ni, kita boleh edit komen orang, hihihi….

  3. April 21, 2011 at 8:00 am

    datang sengsorang ke tie atau ada anak temankan. Mesti banyak urusan kan!!

    • Tie
      April 21, 2011 at 8:06 am

      Ada bawak anak sorang temankan. Tie ni kan penakut!!

  4. April 21, 2011 at 8:27 am

    Selamat berAnnual Leave dan berhappy sakan di Shah Alam. Ada apa kat sana tu kak? Nak pi tengok bola Liga Perdana ke?๐Ÿ˜€

    • Tie
      April 21, 2011 at 8:50 am

      Ish… kita tak minat bola. Kita minat shopping, hihihi…๐Ÿ˜†

  5. April 21, 2011 at 8:33 am

    sonoknyerr cuti2 mesia kanns.. ehehe

    • Tie
      April 21, 2011 at 8:50 am

      en_me merajuk ke ? Kotak komen tu tertutup jer….

      • April 21, 2011 at 9:05 am

        kalo majuk dah lamer tukar blog lainnn kanns akak tie tewwww.. uhuhu

        • Tie
          April 21, 2011 at 11:28 am

          ๐Ÿ˜†

  6. April 21, 2011 at 9:31 am

    Tie
    Selamat beristirehat (shopping adalah dlm kategori beristirehat gak), dan selamat dalam perjalanan. Lama ke you bercuti??

    • Tie
      April 21, 2011 at 9:35 am

      3 hari, Som… Harap-harap balik nanti taklah bertambah kg pulak!

  7. April 21, 2011 at 9:37 am

    selamat berjalan2 kak tie

    • Tie
      April 21, 2011 at 11:30 am

      Insyaallah๐Ÿ˜›

  8. zue
    April 21, 2011 at 10:30 am

    bestnya jalan2 dgn anak aje…sayapnya terbang lebih jauhkannn…ni klu shopping mesti lagi syok sbb x ada yg menegur..’dah sudah’..’lama sgt’ dan mcm lagilah.

    selamat bercuti…:)

    • Tie
      April 21, 2011 at 11:31 am

      Haha… memang seronok. Tapi kesian lak kat abang.. Takut tak jumpa milo kat dapur, hihi…

  9. April 21, 2011 at 10:50 am

    selamat bercuti kak tie…!!! enjoooooyyy..!!!!

    • Tie
      April 21, 2011 at 11:31 am

      Jom kita enjoy…..!!:mrgreen:

  10. April 21, 2011 at 10:58 am

    payah gak nak kenal ni..

    sbbnya, maza kena perkataan TIE dan muka orgnya tak kenal gitew.. huhuu

    kalau kak tie perasan maza, jgn langgar maza sbb tuduh maza sombong ya.. huhuhu.. lagipun maza takut kak tie langgar maza, maza jadi penyek!.. huhuhu… almaklumlah maza ni keding orgnya.. ahaks!

    • Tie
      April 21, 2011 at 11:36 am

      Mana boleh penyek! Kalau Maza penyek Tie tu boleh cayalah…

      Kalau terserempak, Tie buat-buat terlanggar atau terpijak kaki Maza.. pastu Tie lari, kah kah…!! Maza jangan pekik pulak!!:mrgreen:

  11. April 21, 2011 at 2:24 pm

    tie..seronoknya bercuti..semoga selamat perjalanan tie pergi dan balik,.

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:43 pm

      Mudah-mudahan begitu laa…

  12. April 21, 2011 at 3:45 pm

    S.A je ke ?
    Rawang tak singgah ?

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:43 pm

      Tak tahulah Reen… atas belas ikhsan ‘drebar’๐Ÿ˜›

  13. April 21, 2011 at 3:58 pm

    sempat singgah pesta buku ?

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:44 pm

      Rasanya tak sempatlah. Jadual padat betul.

  14. April 21, 2011 at 4:05 pm

    angie tunggu mama kat terminal bus esok pagi eh.

    nak berapa bouquet bunga๐Ÿ˜€ hihihi

    selamat bercuti!

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:45 pm

      Betul ke ? Kalau tak ada mama nak pulas telinga tu, ekekeke…..

      Mama nak selori ros merah!!:mrgreen:

  15. ima
    April 21, 2011 at 6:27 pm

    ooo…ini rupanya yg ditunggu…bestnya kak tie…kalau sesekali dpt gi shopping tanpa suami…eh,betul ke best kak tie…cer citer…hihi

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:46 pm

      Ima, nanti balik kak tie buat entri khas, haha…. Tak sabor rasanya. Nak jumpa adik2 dan kawan lama…

  16. April 21, 2011 at 7:19 pm

    saya nak tekan butang ‘like’๐Ÿ™‚

    • Tie
      April 25, 2011 at 7:02 pm

      Tie dah bubuh butang like kat atas, tapi cuma pengguna wordpress jer boleh nampak.

  17. April 22, 2011 at 2:49 pm

    selamat berjalan-jalan kak Tie…

    • Tie
      April 25, 2011 at 7:02 pm

      Dah selamat balik la ni Aida.๐Ÿ˜›

  18. April 23, 2011 at 7:19 pm

    Salam Tie, ni ke yg guna nama Dangarumbia kat blog akak Mohkembara? Kalau ya, tolong gi blog akak entry semalam, Tie menang teka-tikam dan akak minta Tie bagi nama penuh dan alamat, nak antar hadiah ni. Eh nak datang Shah Alam? Akak pun kat Shah Alam, tapi utk shopping baik Tie gi KL.

    • Tie
      April 25, 2011 at 7:05 pm

      Salam Yong Halima.
      Tie dah hantar email bagi alamat tu. Terima kasihlah Yong… suka sangat ni.

      Tie shopping taklah banyak sangat. Saja nak melawat adik2 dan kawan lama. Singgah Shah Alam sebab rindukan tempat belajar dulu.

  19. April 24, 2011 at 6:03 pm

    Hi Kak..

    waaaaah…
    cuti2 gitu.

    nnt ci citer ar kisah percutian tue.
    best je jenjalan..

    ada g i-city tak?

    • Tie
      April 25, 2011 at 7:06 pm

      Hi dearie,

      Dah start citer daa…

      Memang niat nak gi I-city, tapi tak sempat. Lagipun letih sangat, sakit kaki dan sakit pinggang sebab berjalan tak henti, hehe…

  20. April 26, 2011 at 12:43 am

    ada rombongan cik kiah ke? hehe

    • Tie
      April 26, 2011 at 6:00 am

      Memang rombongan cik kiah pun, haha…

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: