Home > Anak > My precious ones

My precious ones

.

.

.

Credit to Hana Yori Dango – Planetarium Music Box version

.

Categories: Anak
  1. April 19, 2011 at 10:10 pm

    Anak-anak pun pasti sayang sangat kat mama dia…termasuk si cookie tu!

    • April 20, 2011 at 12:32 am

      uiks.. maza pun sayang kat mama dia gak.. tak gitew omak tie.. ahaks.. hehehe

      • Tie
        April 20, 2011 at 6:36 pm

        Maza,

        Ooiitt !!

        Kita sudip kang !!!:mrgreen:

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:35 pm

      Kak Long….

      Saja nak cuba buat video clip sendiri… dulu langsung tak faham, sekarang baru nampak caranya, haha..

  2. April 20, 2011 at 12:31 am

    alamak.. data usage broadband maza almost reached the maximum.. tak leh nak ganas2 tengok streaming video.. huhuhu

    nanti maza intai anak dara sorg ni kat ofis yea.. hehehe

    tak sabar lak nak tengok aksi si dara jelita ini.. auw!

    oppps.. lupalah fulaks.. terlantun-lantun depan omak eh.. hehehe… tumpang lalu yo omak… hehehehe

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:37 pm

      Dah tengok ke belum ?

      Tu laa… elok guna TM unifi tu….

      Tak rugi tau!

      • April 20, 2011 at 9:37 pm

        sudah tengok dlm geluk jerk.. volleh? heheheh

        (tengok kat ofis.. hehehe line clear tadi pagi.. ahaks)

        • Tie
          April 21, 2011 at 6:10 am

          Nanti Maza buat video clip anak2 pulak, ekk! Tie buat simple ni, baru testing jer…

  3. nahmy
    April 20, 2011 at 7:40 am

    besorr dah anak ye kak…alhamdulillah

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:37 pm

      Mama mereka lagi besor, haha….

  4. April 20, 2011 at 8:24 am

    oloooorrrr… takleh bukak… nnti nak try lagi…

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:38 pm

      Try tengah malam karang.

  5. April 20, 2011 at 9:33 am

    Tie

    kahkahkah .. kita nak ketawa jugak, ketawa sukerr… Syabas sebab mampu mempraktikkan ilmu. I lagilaaaah, tak reti.

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:40 pm

      Haha…

      Tie dah banyak kali cuba nak buat Som, tapi blur lak.

      Tetiba teringin nak google, barulah faham, kah kah…

      Cubalah som… seronok tau, boleh cari gambar2 lama tu , edit dan boh lagu kegemaran… boleh simpan dalam cd… pastu tayang satu family, hihihi…

  6. April 20, 2011 at 9:58 am

    salam tie.
    nanti kita datang lagi tengok hehe..

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:40 pm

      Datanglah Kakpah….

      Boleh buat video clip untuk trip beijing tu.

  7. April 20, 2011 at 10:55 am

    Hebat nih.. tak lama lagi boleh ler buat citer mcm Hikayat Merung Mahawangsa tu.. si cookie tu pun boleh berlakun sama๐Ÿ˜€
    Kak, besor2 dah anak kakak. Relax la skrg ni sikit๐Ÿ˜€ Kawe masih lagi terkial-kial menjaga budak2.. si Roq pun masih tido celah ketiak bapak dia.. He he…

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:42 pm

      Ismail,

      Nak kata relax tu mungkin lah ada sikit, phisically laa.. tapi minda makin berserabut. Makin besar, makin banyak benda nak difikirkan.

      Roq tu manja dengan ayahnya, ekk… Anak2 kak tie semua rapat dengan kak tie. Ayahnya jarang ada rumah.

      • April 21, 2011 at 8:31 am

        Betul jugak tu kak.. yg besar tu complicated sikit kan? Diaorg exam kita yg risau, diaorg pi jalan tgk wayang, kalau kita ikut kita risau.. Nasib baik anak2 kawe belum capai muda remaja lagi..hmmm kalau tak silap2 si bapak ni sibuk spy aje macam Papadom.๐Ÿ˜€

  8. April 20, 2011 at 11:14 pm

    salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog ‘Aku Sebutir Pasir’ kalau nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara..๐Ÿ™‚

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:11 am

      Salam kenal.

      Nanti kita datang.

  9. April 21, 2011 at 8:21 am

    Hi Tie, you sure have a good boss there. Dapat chuti, dapat bus ticket too.
    You nak pergi mana ni? Okay, balek beli durian, jambu, langsat, ha ha.
    Have fun, Lee.

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:41 pm

      Boss kita memang baik hati orangnya, hahaha….

  10. April 21, 2011 at 3:46 pm

    takleh bukak lah kak tie!

    balik nanti cuba lagi.

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:42 pm

      Tak pe, nanti boleh tengok.

  11. ima
    April 21, 2011 at 6:36 pm

    kak tie…ima baru je tengok vedio clip tu…comel2 semuanya…bestnya tengok,lagi best kalau pandai buatkan kak tie…

    • Tie
      April 21, 2011 at 6:42 pm

      Ima, cubalah buat sendiri. Senang je rupanya. Guna window movie maker… googgle dulu caranya.. baru faham.

  12. April 22, 2011 at 2:46 pm

    hahaa.. mula tak ketawa.. ayat last tu mmg buat org ketawa la kak Tie.. dah besar2 ye anak kak tie.. boleh jadi kawan dah..

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: