Home > Jenjalan, Uncategorized > Menghitung hari

Menghitung hari

.

.

.

.

.

*Maaflah, ya. Dua hari  tak boleh online. Rasa nak pitam!!

Kalau sempat kita reply komen tu…:mrgreen:

.

Categories: Jenjalan, Uncategorized Tags:
  1. April 19, 2011 at 1:23 pm

    nak jalan kemana tu??

    • Tie
      April 19, 2011 at 3:27 pm

      Shh….. rahsia, haha..

  2. April 19, 2011 at 1:58 pm

    jalan-jalan cari makan ke kak tie ?

    • Tie
      April 19, 2011 at 3:27 pm

      Gitu la kiranya 😛

  3. April 19, 2011 at 2:46 pm

    tie..kenapa nak pitam..letih sangat ke..panas sangat ke atau pun ada sebab lain..

    • Tie
      April 19, 2011 at 3:28 pm

      Sakit jiwa sebab tak boleh nak online, Kak Erna.

  4. ima
    April 19, 2011 at 3:13 pm

    assalamulaikum kak tie…

    mula2 wek!!

    pas tu nak pitam pulak…

    ada apa2 ke yang tak kena dengan kak tie ni…hihi

    • April 19, 2011 at 3:26 pm

      eh! tak terfikir ke arah tu lah fulaks awalnya…

      mungkin kak tie hendak mengeluarkan ‘sebal’ atau angin dri dlm perut tu kot.. ahaks..

      wink, wink, wink…

      • Tie
        April 19, 2011 at 3:29 pm

        Maza,
        Jaga-jaga… kang senduk melayang, kah kah….:mrgreen:

    • Tie
      April 19, 2011 at 3:28 pm

      Ima, Tak ada yang seriousnya… hihihi….

  5. April 19, 2011 at 3:21 pm

    perkh! ayat pembuka tajuk amat mendebarkan … huhuhu

    lain macam aje… harap2 yg baik jua..
    mau meneka lebih2 karang takut senduk sampai dari ulu terengganu..

    hehehhe.. wink! wink! wink!..

    u know lah what i meant .. hahahhaha

    • Tie
      April 19, 2011 at 3:31 pm

      Haha….

      Tau tak per…😆

  6. April 19, 2011 at 4:44 pm

    Amboi nak gi mana tue🙂

    kirim jajan boleh..hehe

    • Tie
      April 19, 2011 at 5:42 pm

      Makan angin la Ezan…

  7. April 19, 2011 at 4:56 pm

    kalau nak pitam pastikan dulu ada org utk angkat😛

    • April 19, 2011 at 5:28 pm

      tapi, ada ke orang larat nak angkat?

      hehehehhe

      • Tie
        April 19, 2011 at 5:43 pm

        @ Maza,

        Haiipp!! Mestilah ada!!

    • Tie
      April 19, 2011 at 5:42 pm

      @ Jue,

      Nanti kak tie check dulu…

  8. April 19, 2011 at 6:34 pm

    Ada surprise ke kak tie 21hb? nak ituttt.ehehhee

    • Tie
      April 19, 2011 at 8:20 pm

      Nak itut ?

      Boleh… nanti kak tie citer…😆

  9. April 19, 2011 at 10:13 pm

    Patutlah Wek!
    Persediaan sebelum pergi makan angin, cuba-cuba telan angin dulu ya?

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:32 pm

      Ehehehe…. perut dah kembung ni😆

  10. DrSinga
    April 20, 2011 at 10:46 am

    kita tunggu apa cer esok..🙂

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:33 pm

      Sabor je laa…😛

  11. April 20, 2011 at 10:48 am

    woit, mcm contest jer stail dia. Buat pembaca meneka dalam kesamaran. Ok.. semoga berjumpa lagi.. kawe lepas ni 2 jam tak leh online.. rasa nak pengsan!

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:34 pm

      Mail ni…

      Demam lagi ke ?

      Ada makan supplements tak ?

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: