Home > kehidupan > Wek!!

Wek!!

Adoi laa……………

Entah kenapa, hari ni rasa macam nak marah pada semua orang ( err….ada 3 orang je dalam rumah ni termasuk diri sendiri).

Ada je yang tak kena.

Ada je yang buat kita naik darah!

Ais kerim dah habis. Tak boleh nak sejukkan hati.

Aderk………….๐Ÿ˜ฆ

.

.

.

.

Aaiikk ? Masa bila pulak budak ni makan aiskerim ? (kita jumpa gambar ni dalam folder dia)

.

Categories: kehidupan
  1. April 17, 2011 at 6:46 pm

    Tie… jangan geram2… mari ler KL 23/4/2011 nanti, pasti akan nekcun tunggu dengan sesuatu yg special untuk Tie ajer!… Ssshhttt.. tak leh cakap kekuat, nanti Maza dengar, jeles plak dia!… hehehe…

    • Tie
      April 17, 2011 at 8:16 pm

      Nekcun, memang ingin sangat nak ke sana, tapi tak leh nak janji. Jadual padat laa… Adoi.. masa betul-betul mencemburui kita!

    • April 17, 2011 at 10:52 pm

      cit.. wat pakatan bawah tanah ya..huhuhu

      tak kira.. nak juga.. huhuhu
      kalau tak bagi, kabor kat mak.. huhuhu.. uwakkkk!

      hehehehhe

      • Tie
        April 20, 2011 at 6:23 pm

        Toksahlah nangis, pokcik oooii…!!

        Buruk rupanya, hehehe…

  2. April 17, 2011 at 7:26 pm

    tie..ada la yang tak kena tu..tu yang hangin tu kan..
    sabo je la ye tie..lama2 nanti hilang la rasa nak marah tu.
    nanti kalau pi kedai jangan lupa beli aiskrim ..simpan dalam peti ye….buat penyejuk..

    • Tie
      April 17, 2011 at 8:17 pm

      Tak tahu la Kak Erna. Rasa nak marah diri sendiri pun ada. Biasa kita abiskan semangkuk ais kerim bila begini. Tapi tengok dalam freezer, kotak ais kerim pun tak ada, huhu…

  3. April 17, 2011 at 7:56 pm

    sabor kak tie… buat bertenang… nnti putar2 alam macam saya ni haa… baru nyesal dok asyik naik hangin je… hehehee….

    • Tie
      April 17, 2011 at 8:18 pm

      Mulan, dah malam ni pun masih panas lagi… Jap lagi nak keluar gi kedai.. nak cari aiskerim…๐Ÿ˜† Buat sementara kita minum teh tarik dulu…

  4. April 17, 2011 at 8:37 pm

    errkkk! jgn mkn durian nnt lagi panas
    ke xde kaitan? hohoho~

    kak tie xcukup tido kot? hihihi
    sy klo xcukup tido mmg mcm rimau~๐Ÿ˜›

    • April 17, 2011 at 10:54 pm

      alamak! ..
      maza memang suka rimau jadi-jadian ini.. boleh buat bela mcm kucing parsi.. meaowwwww gitew.. heheheheh

      • Tie
        April 20, 2011 at 6:25 pm

        Amboi…

        Adila jadi rimau pun sanggup juga, ya๐Ÿ˜›

        Tunggulah senduk periuk dan kuali terbang melayang, kah kah..!

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:24 pm

      Adila, mungkin juga tak cukup tido.

      Rimau ? Waaa…. kak tie takkut!!

  5. April 17, 2011 at 10:09 pm

    gi masak banyak2 kak.. sure hilang tension (pastu tension balik sebab takde sapa nk perabihkan makanan.. hahahaaha).

    buat air milo.. letak dlm cawan.. sejukkan..
    esoknya jd sekerim milo.. sedap ooo…

    hihihi.

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:26 pm

      Tiny, ye tak ye jugak!
      Buat ais kerim sendiri, ekk!!
      Idea bagus tu, hihihi…

  6. April 17, 2011 at 10:54 pm

    opps.. hari2 minggu begini, mood tak elok tu, rasanya ada benda tak dapat malam tadi ni.. uhuk!..

    wink! wink! wink!…

    hahahhaha

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:27 pm

      Maza ni….

      Kita bukan jenis gitu laa…

      Dapat tu rezeki, alhamdulillah.:mrgreen:

  7. April 18, 2011 at 3:00 am

    kalau kita nak marah mesti sakit pala. jwpannya pi tido. sebab bila nak marah mesti tengah ‘bulan mengambang’. Petang td puas dah tido ….la ni xleh nak lelaplah kak tie…huhuu

    ehh..macam eskrim pisang yg buleh kupas jer tu ?

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:28 pm

      Reen…

      Kak tie tak jumpa lagi aiskerim pisang yang boleh kupas tu. Kat hulu ni tak ada lagi kot!

  8. April 18, 2011 at 1:18 pm

    hari ni neeza rasa sedih Kak Tie…

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:28 pm

      Sedih, makan ais kerimlah Neeza… itu jer ubat kak tie…

  9. zue
    April 18, 2011 at 4:16 pm

    bila bukak ais box..dah x ada…abis. patut le hangin satu badan…ehem2 ko ni tie dah mcm org mengidap lak…ye ker?

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:29 pm

      Mengidap? Mengidam, ekk?

      Entahlah…. Tie ni dari dulu suka ngidam, ekekeke….

  10. Bcp
    April 18, 2011 at 6:00 pm

    Geram yaaaa,,mkn doyan mesti hilang geram.hihihi

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:30 pm

      Tak rasa lagi durian musim ni Ct.

  11. April 19, 2011 at 4:04 am

    Salam Kak Tie…
    Jom sejukkan sejukkan kat rumah kita… kite ada aiskrim stroberi taww๐Ÿ™‚

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:31 pm

      Aiskerim stroberi ?

      Naakkkk !!

  12. April 19, 2011 at 9:54 am

    Chepat pergi mandi ayer sejuk! Ha ha.
    Jangan la stress ke tesion…..
    Have a nice day.
    Lee.

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:31 pm

      Brrrrr…..

      Tie takut air sejuk !!

  13. April 20, 2011 at 10:50 am

    mengintip nampaknya…๐Ÿ˜€

    • Tie
      April 20, 2011 at 6:31 pm

      Tak sengaja๐Ÿ˜†

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: