Home > Uncategorized > Nak minta tolong

Nak minta tolong

Tie sebenarnya ada problem sikit. Tak  ada idea nak namakan blog ini. Boleh tak kalian tolong fikirkan nama blog yang paling sesuai, paling cun dan paling menarik berkaitan dengan tuanpunya blog ini ?

Tak ada hadiah pun. Kita sendiri makan minum orang tanggung :P  . Apa-apa pun terima kasih kerana meluangkan masa.

 

.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. Intan
    April 5, 2011 at 4:29 pm

    Domokun..hehe

    • Tie
      April 5, 2011 at 5:17 pm

      Ada ke patut?😆

  2. zue
    April 5, 2011 at 5:38 pm

    entah ek..tak tahu nak bubuh nama apa…

    Kaytieze’s Blog…ok kan nama nak tukar?

    • Tie
      April 5, 2011 at 10:13 pm

      Ingat nak cari nama yang lebih sesuai. Sebab nama kaytieze ni senang je orang skodeng, hehe…

  3. April 6, 2011 at 1:10 am

    nama yang original pun dah sedap. Lagipun kita dah serasi dengan nama Kaytieze’s blog.

    Tapi kalau nak cuba tukar juga mungkin boleh tulis :

    1. Jendela perantau
    2. Jejak perantau
    3. …

    tapi sedap Kaytieze’s blog juga le🙂

    • Tie
      April 6, 2011 at 6:23 am

      Ye ke ? Kembang sekejap!😆

  4. DrSinga
    April 6, 2011 at 9:48 am

    lawo lah theme wordpress yang ni !!
    nak tiru boleh ??🙂

    • Tie
      April 6, 2011 at 11:39 am

      Eh… sama je dengan yang dulu, kita cuma tukor background jer.

  5. April 6, 2011 at 9:56 am

    nenekjelitawan? heheheh

    makcikcun?

    adikabg?

    hentamajelah labu?

    apa mcm? heheheheh

    • Tie
      April 6, 2011 at 12:30 pm

      Amboi…. kang kita senduk baru tau!!

  6. April 6, 2011 at 10:02 am

    mak lenggang?
    makdara?
    cucu datuk merah?

    hahaha
    hambik ko, mcm2 nama keluar sudah… hahahha

    • Tie
      April 6, 2011 at 12:31 pm

      Aaiikk ?
      Tak abis lagi?

      Ni nak kena lada…..😆

    • April 6, 2011 at 8:21 pm

      keh keh keh….
      yg mencandang tu cam best sangat la nama gerobok kecil kembara jalangnan tu .. he he..

      • Tie
        April 6, 2011 at 10:34 pm

        Kah kah kah….!!

  7. April 6, 2011 at 10:33 am

    “Kak Tie Yang Manis”

    Saya setuju !

    • Tie
      April 6, 2011 at 11:39 am

      Laa… mana boleh, nanti ramai yang skodeng, kah kah…

  8. April 6, 2011 at 10:34 am

    Kak Tie, acane nak tuko ke wp ni ek ?
    kemas aje. kita suka lah.

    • Tie
      April 6, 2011 at 11:43 am

      Alaa Reen, kak tie yang buta IT ni pun boleh buat, senang jer.

      Reen sign up dulu WordPress.com tu. Pastu, import je segala isiperut dari blogspot. Kts tu sekarang dah bukan main selesa pindah WordPress… Cer tanya pengalaman dia.. hehe..

  9. aza
    April 6, 2011 at 12:54 pm

    ape kate letak nama gabungan kawan2 rapat atau ex-secret admire dan gabungkan dgn nama hubby dan anak2..cubelah dulu..he he.kalau tak sedap baru tukar..

    • Tie
      April 6, 2011 at 12:56 pm

      Hai…. takkan aza tak tahu, nama kat atas tu kan Aza juga yang tulis atas meja dulu… gabungan Tie dan Ka….. kah kah…!!

  10. Bcp
    April 6, 2011 at 2:20 pm

    Dangarumbia dah lawa da..klassik tp penuh simbolik.

    Pe jd umh lama?terbakar ka???hihihi

    • Tie
      April 6, 2011 at 2:22 pm

      Terbakar ? Waakakaka……

      Tak ada privasi la CT, budak2 sekolah Wanie asyik skodeng jer. Wanie malu.

  11. Intan
    April 6, 2011 at 3:51 pm

    Hot Mama

    • Tie
      April 6, 2011 at 4:43 pm

      Kang ada pulak yang salah anggap, hehe..

  12. aza
    April 6, 2011 at 7:25 pm

    eh ye ke tie…mana meja tu ye..tapi az…dot..dot..tak de lak..

    • Tie
      April 6, 2011 at 8:08 pm

      Entah mana pergi meja tu. Macam-macam kita conteng, kan…. haha.. Elok Aza gi check kat Applied Sc nanti. Mana tau jumpa. Nanti snap gambor banyak2, Tie rindu betul Applied SC.

  13. April 6, 2011 at 8:22 pm

    Errr dah 3 kali kawe submit komen di sana sini.. satu pun tak kuar… He he.. stop dulu lah…😀

    • Tie
      April 6, 2011 at 10:33 pm

      Terima kasih Ismail. Kita lambat check folder spam tu…. sibuk buat kerja lain😛

      • April 8, 2011 at 9:56 pm

        alahai kesiannya (kat diri sendiri) masuk tong spam rupanya..😀

        • Tie
          April 9, 2011 at 7:10 pm

          Sabor je laa…. kah kah…!!

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: