Home > Rezeki > Tak ada cerita

Tak ada cerita

Dah abis idea, hehe…

Jadi kita tunjukkan sebahagian kecil dari cenderahati yang abang bawa balik dari Sabah tadi. Tak tergamak nak pamirkan semua. Nanti kalian ingat kita nak bukak kedai, kah kah…

 

.

Rabbit tu untuk Isha yang meminati haiwan ini sejak baby lagi. Cicak@buaya tu pulak untuk Wanie. Wanie ni memang pelik, ‘teddy bear’ dia ialah buaya!! Sementara pompuan tu, saja abang beli (ejek kita). Katanya kalau bawa balik ‘pompuan’ ni, wife tak kan marah…. ada ke patut??

 

.

Categories: Rezeki Tags: ,
  1. March 31, 2011 at 1:49 pm

    nasib baik bukan boya tembaga !

    saya pulak banyak nak cerita sampai tak tau nak citer mana dulu..
    *tulah akibatnya bila lama tak apdet… huhu..

    • Tie
      March 31, 2011 at 8:35 pm

      Errk! Kita takut buaya. Masa kat zoo, gerun betul, tengok dari jauh jer.

  2. March 31, 2011 at 2:14 pm

    hahahha.. setuju kata cik abg tu.. dan sudah membuahkan idea juga utk maza gitew.. hahahha

    Uiks.. wannie suka buaya.. ahaks.. mcm sama spesis dgn abg maza jerk.. tak gitew mama? ahakss…

    larikkkkkkk

    • Tie
      March 31, 2011 at 8:37 pm

      Maza ni bila sebut pasal pompuan, terus segar gitu.

      Maza buaya spesis jenis apa ? Ekekeke…..

  3. March 31, 2011 at 2:32 pm

    hi kak..
    ci citer..
    ci citer..

    teruja lak coz ada perkataan Sabah…
    saya orang sabah…

    hahaha…

    • Tie
      March 31, 2011 at 8:39 pm

      Ehehehe…..

      Abg singgah Kundasan pastu lunch kat Ranau… Gitulah citernya…

  4. March 31, 2011 at 3:27 pm

    Tie
    Mintak mahap .. kita komen kat entry adik manja, kita tulis nama awak as T aje. Terlupalahhaii yg T adalah nama blogger yang lagi satu kat US tu. Hampun…

    • Tie
      March 31, 2011 at 8:40 pm

      Eh.. tak per la. Asal bunyinya sama, hehe…

  5. March 31, 2011 at 3:47 pm

    kretif la tu dia beli ikut apa yang family suka ^_^

    • Tie
      March 31, 2011 at 8:43 pm

      Dah masak dengan citarasa anak-anak, hehe…

  6. zue
    March 31, 2011 at 3:57 pm

    tie..asal bahgia…:)

    • Tie
      March 31, 2011 at 8:43 pm

      Begitu laa…:mrgreen:

  7. March 31, 2011 at 4:48 pm

    memang cenderahati buaya tu tak lari jika balik dari Sabah. Kalau tak keychain buaya mesti fridge magnet buaya…

    harap-harap ‘iban’ tu bukan hint tersirat dari hubby tie๐Ÿ™‚

    • Tie
      March 31, 2011 at 8:46 pm

      Ooo… ye ke ? Sebab sabah banyak buaya, ekk?

      Hint tersirat ? Ehehehe…. tak ada laa… Abang tu kuat bergurau. Suka tengok reaksi kita.๐Ÿ˜›

  8. March 31, 2011 at 4:49 pm

    opps…bukan iban…bajau hi..hi…

    (apasal tershashul iban ni๐Ÿ™‚

    • Tie
      March 31, 2011 at 8:46 pm

      Tersasul ada makna kot:mrgreen:

  9. March 31, 2011 at 9:19 pm

    alahai balik dah abg dr sabah. Sori la tak posting psl brg2 kat sabah tu.. Kawe pun tak expert sgt psl harga dan tempat yg sesuai… Nanti salah info susah lak.
    Errr abg tak bawa balik mutiara ke?

    • Tie
      March 31, 2011 at 9:56 pm

      Hehe.. kita dah pesan, tak payah beli mutiara. Sekarang ni emas mahal, tak guna beli pun , nak buat cincin, gelang atau locket tak mampu… Lagipun kita kurang minat.

  10. March 31, 2011 at 11:14 pm

    Hehe so cool a girl minat buaya :))

    • Tie
      April 1, 2011 at 6:44 am

      Dia kata buaya comel!!๐Ÿ˜†

  11. April 1, 2011 at 9:07 pm

    Saya rasa itu cicak๐Ÿ˜€

    • Tie
      April 3, 2011 at 6:36 am

      Itulah… Kak tie pun fikir cicak. Tapi Wanie tu tetap panggil buaya dengan excitednya..!

  12. DrSinga
    April 2, 2011 at 7:29 am

    rabbit tu akan di nama kan dia Halimah (jongang) kah ?

    • Tie
      April 3, 2011 at 6:37 am

      Haha…. Isha kata ‘tak baik, tau!’

  13. aza
    April 6, 2011 at 12:59 pm

    oo..cuma takut mula2 bawa balik key chain pempuan,pas tu baru ori..wakaka..gurau je tau..atau dia nak tie slim macam key chain tu..wakaka..

    • Tie
      April 6, 2011 at 1:32 pm

      Hehe…. dia sendiri takut kat yang ori, bahaya…๐Ÿ™‚

      Slim ? Ye laa.. nanti kita usahakan.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: