Home > Uncategorized > Password

Password

Sesiapa yang nak baca atau komen entri  ‘ MISSING ME ? ‘  kena mintak password dengan email Tie. Hanya yang pernah komen di blog ini lebih dari 3 kali je akan Tie beri passwordnya, ok……

Categories: Uncategorized
  1. March 25, 2011 at 10:06 pm

    akak boleh dapat ke..tapi akak dah komen dah kan..

    • Tie
      March 25, 2011 at 10:26 pm

      Tie dah email password tu….

  2. March 25, 2011 at 11:08 pm

    kita nak password…hehehe..🙂

  3. March 26, 2011 at 12:27 am

    dah baca dah entry MISSING ME? sebelum Tie buat private, cuma tak komen aje🙂

    p/s sentiasa baca entry terbaru Tie, tak sempat nak komen je

  4. ima
    March 26, 2011 at 10:38 am

    assalam kak tie…cam mana dgn ima layak tak nak baca sekali entry tu…=))

    • Tie
      March 26, 2011 at 10:40 am

      check email tu…..

  5. March 26, 2011 at 2:09 pm

    kenapa dengan missing me tu kak Tie? neeza ni dah agak lama tak buka blog…

    • Tie
      March 26, 2011 at 2:23 pm

      Neeza nak baca ke ? Nanti kak tie antor email, ekk!

  6. March 26, 2011 at 3:13 pm

    ye ke tie..budak sekolah dapat baca ye..nasib ada anaak yang ingatkan ye..

    • Tie
      March 26, 2011 at 6:28 pm

      Tu laa… Tie ingat mereka sekadar baca entri mengenai SAHUT tu… tapi, bimbang juga takut mereka geledah blog ni. Wanie anak Tie tu dah warning… budak2 kat sana dah kenal wanie walaupun gambar dia kat kantin tu agak jauh…

  7. March 26, 2011 at 7:12 pm

    Tie, agak-agak nekcun layak tak nak minta password Tie tu?… Sedih plak kalau nama nekcun tak layak!… huhuhukk…

  8. zareda
    March 26, 2011 at 11:07 pm

    kiter nak… hehheh

    cam ne nak wat protected entry yer.. kak tie ni lagi advanced daripada zar ni..🙂

    • Tie
      March 27, 2011 at 7:22 am

      Zar, kalau guna wordpress senang jer. Tapi kalau guna blogspot, kak tie tak tahu… cubalah google.. rasanya ada caranya tu. Password kak tie dah antar.

  9. March 28, 2011 at 4:25 pm

    nak password.. volleee

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: