Home > Berita, Rezeki > Terima kasih Ieda

Terima kasih Ieda

March 14, 2011

Tempoh hari kita ada main game dengan Ieda. Dan berjaya dapatkan print screen 22222 di blognya. Kerana itu Ieda dengan susah payahnya kirimkan sesuatu ke Hulu ni.

Selepas seminggu menunggu barulah terima bungkusan istimewa ini.

.

.

.

.

.

Cer teka apakah isinya ?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jeng jeng jeng…………😆

.

.

.

.

.

.

.

Pakcik-pakcik jangan jeles nooooo……….

.

.

.

.

Petang ni abang kita balik dari KL.  Adik nak sambut dengan bibir merah, kah kah kah…… !

~ Terima kasih Ieda.  Kak Tie suka semuanya………………..:mrgreen: (susu kambing tu pulak kak tie akan minum karang.. tak mau kongsi dengan orang lain, ekekekeke………….)

 

 

.

Categories: Berita, Rezeki Tags: ,
  1. DrSinga
    March 14, 2011 at 2:04 pm

    Boleh MMUUAAAHHHHHHHH …..!!🙂

    • Tie
      March 14, 2011 at 10:00 pm

      Uwaaaaa……………..😆

  2. ima
    March 14, 2011 at 5:42 pm

    assalam kak tie…wahhh mesti abang kak tie suka tengok kak tie sambut dia dgn bibir merah….hihihi

    bertuahnya kak tie…dapat semua tu…

    • Tie
      March 14, 2011 at 10:01 pm

      Eceh……:mrgreen:

      Rezeki , Ima…

      • March 15, 2011 at 1:35 am

        Control.. control.. he he

  3. March 14, 2011 at 8:34 pm

    tee..alhamdulillah..tahniah..berjaya mendapatkan semuanya termasuk lipstick merah nak menyambut cik abang pulang tu..

    • Tie
      March 14, 2011 at 10:02 pm

      Terima kasih Kak Erna. Saja nak kongsi-kongsi di sini.

  4. March 14, 2011 at 11:50 pm

    Amboi, amboi, amboi…
    bertuah sungguh Tie ni, memang murah rezeki.
    Kak long ata kat Terengganu ni, bila boleh jumpa Tie, nak tengok merah dalam gambar tu sama tak macam merah di bibir Tie..hihihi

    • Tie
      March 15, 2011 at 4:38 am

      Erk !!
      Ehehehe…..
      Malu la Kaklong… (sambil sorok muka dalam saji😛 )

  5. March 15, 2011 at 1:34 am

    Teringat iklan dulu2 lak “Amboi merah sangat lah Mak Ngah, macam zaman dulu…”

    • Tie
      March 15, 2011 at 4:39 am

      Orang dulu-dulu memang suka bergincu merah menyala.

      Tapi orang sekarang lebih suka warna lebih lembut… a bit pinkish gitu, hehe..

  6. March 15, 2011 at 1:58 am

    amvoiiii..
    lepas ini tontulah abg itu terus bertenaga kalau tadi masa memandu letih tak alah.. hehehehe

    selamat berulas bibir merah gitw.. auwww!.. hahahha

    • Tie
      March 15, 2011 at 4:40 am

      Hehe…

      Kita tau ada orang jeles !!

      Nanti boleh suruh Darling pakai gincu merah dalam rumah ya…. hahaha…

  7. Tie
    March 15, 2011 at 4:40 am

    Aderk….

    Sakit tekak. Tak leh tidor………..

  8. nahmy
    March 15, 2011 at 9:55 am

    wow! bergincu sambil minum susu kambing-la…best tu

    Tie- mbek….. mbek……:mrgreen:

  1. No trackbacks yet.
Comments are closed.
%d bloggers like this: