Home > Uncategorized > Cintaku di Korea…… akhirnya

Cintaku di Korea…… akhirnya

Tentu kalian dah naik boring kan ? Haha… Nasib lah.  Gambar-gambar ini adalah sebagai kenangan buat adik dan wifenya, juga pembaca yang pernah ke sana dan sebagai info yang berguna bagi yang akan ke Korea suatu hari nanti.

Sekurang-kurangnya teman-teman tahu tempat-tempat yang menarik untuk shopping, untuk dapatkan makanan halal dan lain-lain.

Okay, layan lagi gambar-gambar di bawah ni.

 

Set sudu dan garfu dari titanium.

.

.

.

Dinnerware Korea yang menarik.

.

.

.

Buffet di restaurant Arab di Itaewon, papadom pun ada.

.

.

.

Tambah, jangan tak tambah……..

.

.

.

Daewoo Jazz…… tak ada di Malaysia ke ?

.

.

.

Err…. macam pernah kutengok. Tapi di mana ya ???

 

.

.

Cer teka. Mereka jual apa dalam cermin di kiri kanan lorong tu ?

.

.

.

.

.

 

 

 

.

Inilah tempat prostitute. Duduk dalam cermin macam ikan dalam aquarium. Kita tepek gambar yang kosong ni jer. Yang ada orang tak sesuai laa, sebab pakaiannya tak cukup kain. Nanti ada pulak yang tembel mata, haha..

Tempat ni cuma di belakang hotel adik menginap. Kena cepat-cepat lari dari sini. Takut!!!

.

.

  1. March 13, 2011 at 10:26 am

    Alahai cute keta tu.. Kalau jual kat Malaysia sure laku punya kan? Kedai melayu ke tu kak – jual nasi putih + lauk?

    • Tie
      March 13, 2011 at 10:39 am

      Restaurant Arab…. semuanya ada di sini. Bawak duit banyak-banyak je.

  2. ima
    March 13, 2011 at 1:58 pm

    kak tie…tak boring pun…malah terasa macam kita pun ada kat sana…hihihi

    • Tie
      March 13, 2011 at 4:42 pm

      Ye ke Ima ? Kak tie dah teringin nak ke sana pulak!🙂

  3. March 13, 2011 at 4:24 pm

    Assalam tee..tak jemunya tengok gambar2 korea ni..itu pun dah syukur tie mau berkongsi..
    kalau akak ni.dah tentu tak sampai kesana ..

    • Tie
      March 13, 2011 at 4:43 pm

      W’salam Kak Erna,

      Alhamdulillah, jika semua orang merasa begitu.😆

  4. March 13, 2011 at 4:26 pm

    assalamualaikum. jelesnya… kakchik pun nak gi korea jugak. tahun lepas kawan baik ke sana ikut suami dia konferen, dia ada hadiahkan pashmina yg dibeli di nondaemun. teringinnya nak pergi jugak.

    • Tie
      March 13, 2011 at 4:46 pm

      W’salam Kakchik.

      Kalau ke sana tentu jadi rambang mata, kan…:mrgreen:

  5. March 13, 2011 at 9:32 pm

    Dinnerware tu cantik. Adik Tie angkut tak?

    • Tie
      March 14, 2011 at 5:28 am

      Tak tahulah kaklong. Haha…

  6. March 14, 2011 at 9:00 am

    Seronok tengok…

    • Tie
      March 14, 2011 at 9:59 pm

      Jomlah CkLah….😛

  7. March 15, 2011 at 4:14 pm

    perghhh… aquarium jual ikan duyung eh mama.. mesti best!

    ahahaha

  8. March 17, 2011 at 4:29 pm

    korea????suke..suke..suke….ngeeee🙂

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: