Home > Uncategorized > Email kena hacked

Email kena hacked

Tetiba tak boleh bukak email. Punyalah gelabah. Nasib baik dapat bantuan pakcik Gmail. Adoi laa….

Rupa-rupanya dah kena hacked.

Jadi Tie nak minta maaflah kat kalian, kiranya dapat email dari Kaytieze tu. Jangan buka, terus delete jer…  Lagipun, dalam 2-3 hari ni Tie tak hantar pun email kat kalian melainkan pada adik je. Takut sikeparat yang buat kerja ni hantar yang tak sepatutnya. Malu lak kita!

Maafkan kita sekali lagi.

 

.

Categories: Uncategorized Tags: ,
  1. March 12, 2011 at 7:55 am

    ooo gitu rupanya… Biasalah kak.. kawe pun kena juga masaalah ni dulu sampai rock.com tutup kejap account. Depa kata kawe spam lak.. he he… Lepas tukar password, ok balik.

    • Tie
      March 12, 2011 at 9:45 pm

      Tie pun kena tukar password. Pastu tukar password blog ni dan fb sekali. Takut gak.

  2. March 12, 2011 at 9:14 am

    Tak pernah pun dapat emel dari Tie huhuhu

    • Tie
      March 12, 2011 at 9:46 pm

      Baguslah tu. Takut benda2 yang tak elok jer..😛

  3. March 12, 2011 at 10:44 am

    huhu …. k tie .. kita da tukar nama website … klu google nama lama .. mcm2 leh tropong…

    • Tie
      March 12, 2011 at 9:46 pm

      Ada apa di blog lama izan ? Cer citer….😆

  4. March 12, 2011 at 12:21 pm

    kena jugak… ramai yg kena tapi nak buat camna..

    • Tie
      March 12, 2011 at 9:47 pm

      Tie kena first time ni, sejak lebih 2 tahun guna account gmail tu.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: