Home > Adat dan budaya, Jenjalan > Cintaku di Korea……. layan aje…

Cintaku di Korea……. layan aje…

Lagi gambar-gambar sebagai info atau kenangan buat kalian. Tak sempat nak citer-citer…..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Di Dongdaemun Market

.

.

.

.

.

Strawberries korea yang dikatakan besar dan manis.

.

.

Soft toys yang comel….

.

.

 

  1. ima
    March 12, 2011 at 4:04 pm

    bila tengok toy tu…ima ingat lagi masa singgah di korea dulu…ima sempat beli sekor bear warna putih…dan masa tu rupa2nya ima hamil tanpa disedari…hihi

    • Tie
      March 12, 2011 at 9:48 pm

      Ye ke ? Comel-comel kan ? Teringat citer-citer korea tu. Mereka buat toy (bubuh mata dll) kat rumah….

  2. March 12, 2011 at 7:16 pm

    Assalamualaikum.

    Indah dan bewarna-warna setiap gambar. Cantik.

    • Tie
      March 12, 2011 at 9:49 pm

      Waalaikummusalam…..

      Tempat orang.. nampak cantik jer..😛

  3. March 12, 2011 at 7:59 pm

    wallaaa… namdaemun market.. rinduu…

    kak tie, bukan dandaemun market rasanya tu… dongdaemun market.. yg amat tersohor.. gila pi situ.. kain langsir, bedcover, korean silk semua kat situ..

    • Tie
      March 12, 2011 at 8:05 pm

      Thanks Mulan… dongdaemun market, ekk!

  4. March 17, 2011 at 4:42 pm

    mengikut gambar2 nie..rasanya mmg tak rugi kot gi korea..seindah khabar yg didengar..begitu jugaklah rupa yang dilihat..yer ker kak tie??? kalau dah masing2 peminat korea erk…semuanya indah..🙂

  5. eka
    September 2, 2011 at 8:14 pm

    bestnya..agaknya bape yg awk spend utk ke sana…backpacking ke guna agensi…citer detail ae…🙂

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: