Home > Santai > Sedetik Lebih

Sedetik Lebih


Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

 

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

 

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerna kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

 

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

Lirik OST Hikayat Merong Mahawangsa

EDRY ABDUL HALIM

Link video klip –

http://www.veoh.com/browse/videos/category/music/watch/v20755914qyznwqCN

~ Layan………….😆

.

  1. March 5, 2011 at 7:05 pm

    lagu best!
    layaaaaaaaaaan jiwang petang2 nie….

    • Tie
      March 5, 2011 at 8:08 pm

      Haha…..:mrgreen:

  2. March 5, 2011 at 7:38 pm

    maza memang menantikan yg amat sangat cerita Merong Mahawangsa.. hehee

    tiket siap tempah lagi.. hahahha

    • Tie
      March 5, 2011 at 8:09 pm

      Tu laa… tak sabar-sabar, kan….

      Err… tak de tiket lebih ke ?😆

  3. March 5, 2011 at 7:42 pm

    lorr.. komen kat atas tu maza yg punya.. aderkkkk

    ada worg sudah pakai ini lappy, kendian lupa sudah mau sign out… huhuhuhu

    sorry tuan tanah… hehehe

    • Tie
      March 5, 2011 at 8:10 pm

      Tie kenal laa… toksah bimbang.

  4. March 5, 2011 at 9:21 pm

    dah tengok ker?

    • Tie
      March 5, 2011 at 9:39 pm

      Belum keluar lagi…

  5. March 5, 2011 at 9:39 pm

    Tak pernah lagi dengar lagu nie.. so bila baca awal2 tadi, ingat ada org cuba bakat berpuisi.. he he..

    • Tie
      March 5, 2011 at 9:40 pm

      Selalu iklan kat tv….🙂

      • March 6, 2011 at 8:15 am

        Padan ler.. kawe jarang tengok TV. Kalau tengok pun Ch 811, 812, 813, 814, 815, 816, 817 dan 818…. plus 615 (kena paksa oleh budak kenit!).

        • Tie
          March 6, 2011 at 9:01 am

          Haha… kalau ada Astro, alamat tak berasaplah dapur. Asyik mengadap ch 703. Kenyang tengok AFC je…😛

  6. March 6, 2011 at 12:30 am

    Ingat Tie karang khas buat suami hehehe

    • Tie
      March 6, 2011 at 8:56 am

      Kita tak pandai mengarang😛

  7. March 6, 2011 at 8:17 pm

    Kak Tie,

    kita sebenarnya teramatlah hantu movie2 ni .
    Citer baru mesti tengok sensorang.
    Itu masa bujang dulu lah tapi…
    dah kawen dengan orang yg hanya suka sukan aje maka
    dah takdelah ke mana2 cinema lagi……..
    abg bagi pergi sendiri tapi tak seronoklah pulak pergi sensorang.
    huhuhu….

    kena tunggu astro 1stlah kot…

    • Tie
      March 6, 2011 at 8:44 pm

      Reen, kak tie pun sama, tapi kak tie tak minat tengok wayang. Rasa tak best duduk dalam gelap. Takut ada benda merayap!😛

      Sekarang ni kak tie tengok guna jasa baik internet. Ada yang boleh tengok streaming (citer omputeh), kalau cerita melayu sibujang tu boleh cari, download…

      Kak tie dah tanya sibujang tu bila boleh tengok citer merong mahawangsa ni (suruh dia cari …). Dia kata ” Maa… wayang pun belum keluar lagi laa….!!”

      Aderk! Hihihi……

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: