Home > Berita, kehidupan > Oh Tidak!

Oh Tidak!

 

Biasanya setiap pagi kita online sambil tunggu mesin basuh selesaikan tugasnya. Lepas sign in, kita check mana-mana comment yang masuk dalam kotak spam dan pending.

Punyalah terkejut bila terima dua komen (dia tulis nama penuh) yang menyatakan rasa tidak puas hati pada seorang pengkomen yang lain ( yang kita approved sebelum ini). Pengkomen yang kita approved tu pun tulis nama penuh walaupun tidak diketahui samada benar atau tidak.

 

[Masjid Putih Kuala Terengganu. ]

 

 

Buat pengetahuan semua, blog ini adalah blog makcik yang mesra alam. Kita takkan membenarkan mana-mana pihak mengutuk sesama sendiri (kecuali tuanpunya blog,  :))

 

Mujurlah kita dah setting moderation untuk pengkomen baru. Kalau tak, malu sendiri.

Jika sesiapa yang nak luahkan sesuatu yang peribadi (yang dalam kelambu tu), lebih elok tulis di blog sendiri. Janganlah jadikan blog yang (sering dikunjungi oleh insan-insan mulia lagi innocent ) ini sebagai medan pertempuran antara suami dan madu anda.

 

* Kita dah delete komen dari orang yang kita approved sebelum ini.  Walaupun komennya okay, tapi bila kita google namanya , hasilnya menakutkan kita. Maaf kepada dia yang berkenaan. Tak sangka kita temui sesuatu yang mysterious  di alam maya.

 


 

Categories: Berita, kehidupan Tags:
  1. March 3, 2011 at 4:50 pm

    errr…. aaa.. ooo uuuu…eeee….

    cantik masjid putih tu…
    hehehe

    • Tie
      March 3, 2011 at 5:10 pm

      masjid ni terletak di tengah-tengah Bandar KT. Tak pernah singgah pun , asyik lalu je… hehe..

  2. March 3, 2011 at 4:51 pm

    uiks.. maza yg pertama pengomen rupanya…

    nampak sangatlah bertunggu tangga kat internet, ek?
    hahahahha

    • Tie
      March 3, 2011 at 9:03 pm

      Tak pe , ada masa terluang apa salahnya beramah mesra sesama teman, kan…😛

  3. March 3, 2011 at 5:24 pm

    sama la kita kak tie.. selalu lalu tepi sisi je kalau round2 bandar KT…

    • Tie
      March 3, 2011 at 9:04 pm

      Teringin nak tengok dalam sejid tu, kan..😆

  4. March 3, 2011 at 8:01 pm

    bahayanya gitu.. main hentam orang lah pulak ya.. apa lah masalah mereka tu… mungkin cerita hal dalam kain kot..😉

    • Tie
      March 3, 2011 at 9:05 pm

      Masalah rumahtangga,

      Kak tie takut, tak pasal-pasal terbabit sama nanti.

  5. zareda
    March 3, 2011 at 8:23 pm

    aisey menakutkan lah bila kak tie tulis cam tu.. hehhee

    • Tie
      March 3, 2011 at 9:08 pm

      Tu laa…. tak best gaduh-gaduh gini. Tak cool, kan..

  6. March 3, 2011 at 9:02 pm

    kak tie… saya berapa kali naik ke pantai timur sampai teluk mak nik je cari kepok lekor ngan kepok goreng😀

    • Tie
      March 3, 2011 at 9:09 pm

      oo….. jauh lagi ke KT tu. Mai la sini,

      Bolehlah kak tie belanja ikan celup tepung di pantai teluk ketapang… best tau.😛

  7. March 3, 2011 at 10:44 pm

    err…..gapo tu……..

    • Tie
      March 3, 2011 at 11:03 pm

      Ada orang marah… kat madunya😦

  8. March 4, 2011 at 5:09 am

    Errr Kak, saya ke pengomen kena hentam tu? isk isk isk….
    Wah putihnya masjid..

    • Tie
      March 4, 2011 at 8:29 am

      Aaiikk ?

      Ismail ni ada bukak cawangan ke ?

  9. nahmy
    March 4, 2011 at 7:48 am

    tengokj masjid tu …teringat masa ketika ‘mendirikan’ masjid dulu…miaaang terlebih!

    • Tie
      March 4, 2011 at 8:30 am

      Amboi…. macam mana pulak terlebih tu ? Hihihi…:mrgreen:

  10. March 4, 2011 at 8:02 am

    salam jumaat akak tie ittewww..

    • Tie
      March 4, 2011 at 8:31 am

      Salam Jumaat En_me😛

  11. March 4, 2011 at 12:13 pm

    saya belum kawen,:D

    • Tie
      March 4, 2011 at 4:06 pm

      Insyaallah, dalam masa terdekat nanti,😛

  12. ima
    March 4, 2011 at 12:38 pm

    assalam kak tie…kalau gaduh2 ni memang menakutkan…

    • Tie
      March 4, 2011 at 4:06 pm

      Kak tie memang takut bab gaduh-gaduh ni.

  13. pB
    March 4, 2011 at 12:39 pm

    cantiknyaaaaaaaaaa

    • Tie
      March 4, 2011 at 4:07 pm

      Kat dalam lagi cantik kot.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: