Home > Makan > Menu petang tadi

Menu petang tadi

February 25, 2011 Leave a comment Go to comments

 

Oleh kerana masih lagi ada lebihan bahan mentah steamboat tempoh hari, kita bakar ala-ala satay bersama sos yang direka sendiri.

.

.

.

Tak sangka hasilnya hingga menjilat jari, hihihi………………..😆

Cara dan resepi sos tu boleh kalian jenguk di Kayteeze’s Kitchen, ya.

 

~ Malam ni kena buat lagi sebab tadi tak cukup !!!

 

 

Categories: Makan Tags: ,
  1. February 25, 2011 at 8:17 pm

    k tie .. mmg sedap rupanya … mintak sepinggan lagi …

    • Tie
      February 25, 2011 at 10:39 pm

      Zan, kalau masak dan makan masa berkelah lagi sedap kot!😛

  2. February 25, 2011 at 8:40 pm

    Tie

    Tengok gambar dah tau sedaps! Boleh bukak restoran tu Tie…

    • Tie
      February 25, 2011 at 10:40 pm

      Alaa, Som,

      Masak untuk keluarga pun dah okay.

      Tak larat nak meniaga ni. Kita tak berbakat.

  3. ima
    February 26, 2011 at 12:15 am

    beruntungnya klu dpt berjiran dgn kak tie ni…pandai masak,dgn sos buatan sendiri tu…ima memang tak pandai+ mls…hihihi

    • Tie
      February 26, 2011 at 9:16 pm

      Ima, tu sos main godek-godek je. Nama sos buatan sendiri padahal campur-campur mana-mana sos yang ada. Kes malas nak blender cili, hihihi…

  4. February 26, 2011 at 6:25 am

    eh! happening jugak cara ni!😀

    • Tie
      February 26, 2011 at 9:17 pm

      Happening ??

      ooo…. ekekekeke……😆

  5. February 26, 2011 at 7:37 am

    assalam kayteeze..memang sedap betul tu kan..sehingga menjilat jari..
    tengok gambar pun dah tau sedap..

    • Tie
      February 26, 2011 at 9:17 pm

      Makan tika panas-panas, Kak Erna…..😛

  6. February 26, 2011 at 8:10 am

    Tu dia.. pagi2 dah buat kawe telan air liur…. Hmmm…allah tabahkan hati hamba mu yg sedang diet ni..😀

    • Tie
      February 26, 2011 at 9:18 pm

      Alaa… rasa sikit takkan bawa mudarat. Sabor aje laa..😛

  7. February 28, 2011 at 4:35 pm

    aduhh duhhhh… mana tahannn.. nak la sikit. nampak menyelerakan sungguh. ada masa nanti nak terjah resepi di dapur kak Tie.

    • Tie
      March 1, 2011 at 5:58 am

      Haha… Aida cubalah.. buat sikit dulu.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: