Home > Jenjalan > Backpacking in Bangkok

Backpacking in Bangkok

February 19, 2011 Leave a comment Go to comments

Err….. sat ! Nak kira duit dulu !!!

.

.

.

 

Drebar tuk tuk ni memang nak kena ketuk!!!.

.

.

 

Nasi briayani satu !!!.

.

.

.

.

Lauk lebih sikit ekk !!!

.

.

.

.

Oooo…… sangat-sangat tak selesa jenjalan kat sini………

.

.

.

.

.

Ada sesiapa nak kirim baju merah tak ?

.

.

.

.

Alamak !!! KIta dah kehabisan coins laa……. kah kah kah  !!!

~ Abang order air lak! Nanti kita update lagi, ekk…. (komen entri dulu kita akan reply later, hihihi….)

 

 

Categories: Jenjalan Tags: ,
  1. February 19, 2011 at 3:58 pm

    memang kecut perut kalau nampak polis ramai macam tu.

    paling seronok kalau bershopping kat sana. ada tiger show kan kak ?
    hahaha..

    saya pernah ke haatyai sepuluh tahun lepas..
    mak aai..lama sungguh !

    • Tie
      February 19, 2011 at 6:35 pm

      Hahaha…..

      Tak sangka kalian semua boleh percaya yang kak tie ke bangkok!

      Sebenarnya adik yang pergi, kak tie ni bukan takat ke bangkok, nak backpacking ke KL pun tak larat, hihihi…

      Tiger show ? Err…. rasanya adik ada tengok kot. Nanti kak tie pulas telinga dia, ekekeke….

  2. February 19, 2011 at 4:15 pm

    nak pes tomyam je Tie….

    • Tie
      February 19, 2011 at 6:36 pm

      Jie, guna je pes tomyam adabi. Jenis dari Thai ni belum tentu halal laa…

  3. February 19, 2011 at 4:58 pm

    assalam tee..jauh berjalannya ye..hati2 tie..akak tengok gambat berderet tu pun naik risau dibuatnya..

    • Tie
      February 19, 2011 at 6:36 pm

      W’salam,

      Tie tak ke mana pun. Adik yang pergi.🙂

  4. February 19, 2011 at 6:15 pm

    camana angie nak bljr masak camni?? asal angie ada mood nak bljr, mama plak gi jenjalan. huwaaaaaaaaaaaaaaaa….

    tak ajak pun!
    😛

    psstt.. hensem gak abg2 polis tu😀

    • Tie
      February 19, 2011 at 6:37 pm

      Mama ada di rumah ni laa… Bukan mama yang pergi.

      Tu abang polis kecek siam. Angie faham tak ?

  5. ima
    February 19, 2011 at 6:18 pm

    kak tie…gi bercuti ke…shopping banyak2 tau…nanti nak ngendeng…hihi

    • Tie
      February 19, 2011 at 6:39 pm

      Ima, kak tie tak ke mana pon. Nak shopping kat Ganu ni pun tak mampu. Harga barang dapur sangatlah mahal.

  6. February 19, 2011 at 10:00 pm

    ngapa la nak ketuk kepala drebar tut tut tu.. dia k**tut ke.. hahaaa.. gurau je kak tie.. takut la nk pi bangkok.. takde hajat nk pi pon.. seriau..

    • Tie
      February 19, 2011 at 10:12 pm

      Drebar tuk tuk tu saja nak kenakan tourist. Adik kak tie dihantarnya ke tempat orang jual gems, kalau tak beli, dia tinggalnya kat situ… Teruk kan…

  7. February 19, 2011 at 10:55 pm

    halarrrrr… nak ituuuuutttt… nak naik tut tut gak… “sendawa kicap (sawadikap)” ..

    • Tie
      February 20, 2011 at 8:51 am

      Sawadikarpppp….!! Hahaha…

      Bukan kak tie yang pergi, kita cuma cerita pengalaman orang je.. adik kak tie tu laa..

  8. February 20, 2011 at 8:55 am

    sampai nak menyaman tu ish..ish…
    takut la pegi siam.

    • Tie
      February 21, 2011 at 7:43 am

      Kita pun tak berani ke sana, Kakpah….

  9. February 21, 2011 at 12:48 pm

    kena beli 2 helai baju ni.. satu kuning dan satu merah… nampak polis jer, tukar kuning, nampak perusuh tukar merah.. hahahaha

    • Tie
      February 21, 2011 at 1:06 pm

      Hahaha…. baguslah tu. Elok pakai baju belang merah kuning. Tak la penat tukar-tukar baju ni😆

  10. February 21, 2011 at 4:45 pm

    wahh.. upload kat cyber cafe ke kak?. sampai pakai coin. Sempat lagi ambik gambar PC tu😀
    Kak, saya pun nak baju merah tu.. ada lagi ke?

    • Tie
      February 21, 2011 at 9:49 pm

      Haha, kak tie tak pergi pun. Adik jadi wakil😛

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: