Home > Rezeki, sahabat > Bingkisan dari jauh

Bingkisan dari jauh

February 10, 2011 Leave a comment Go to comments

Flying all the way from  CT ( Black Cardomon Pods), Edinburg, United Kingdom……………..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Terima kasih CT. Kak Tie sangat-sangat terharu. Terlompat-lompat kesukaan macam budak kecik dapat aiskerim, ekekekeke…………….

.

.

.

Oh, ada lagi, bila kita bukak purse tu, jumpa ini…………

.

.

.

.

.

.

Yeah!! Kita dapat duit raya !!! Waakakakaa…………😆

 

~ Nak tunjuk kat abang. Mintak dia tolong isikan purse tu  apa-apa yang patut!:mrgreen:

Categories: Rezeki, sahabat Tags: , , ,
  1. February 10, 2011 at 12:16 pm

    Salam Kak Tie,
    Nanti Kak Tie cakap kat abg… isi biar padat. Pastu boleh bodek dia pegi Langkawi lagi sekali untuk kempeskan.😀

    • Tie
      February 10, 2011 at 5:07 pm

      Salam Su,

      Kak tie dah tunjuk kat abang, tapi dia kata boleh bubuh sirih, huhu…..Macamlah kita ni tua sangat.

  2. February 10, 2011 at 12:21 pm

    wah.. sudah boleh bergaya sakanlah lepas ni…
    jom ke pulau duyong jenjalan dgn beg baru itu..hahhaha

    • Tie
      February 10, 2011 at 5:08 pm

      Kita dah pergi pulau duyong tu beberapa kali, hadir Mes Night.. Tak ada apa pun yang menarik.

      • February 10, 2011 at 7:54 pm

        oh begitu… cuba lak menyeberang pulau duyong dgn berenang ke tebing sebelah sana.. tontulah pengalaman yg menarik gitew.. hahaha

        • Tie
          February 11, 2011 at 12:54 pm

          Haha… Maza ni,

          Pulau Duyong tu cuma tempat je, dekat dengan lagoon. Bukan pulau laa… kah kah!!

          Kat Ganu ni ada beberapa tempat nama pulau seperti pulau kambing, bulau musang, tapi bukan pulau tau!

  3. February 10, 2011 at 12:28 pm

    sekali pandang ingatkan dapat dinar emas tadi…

    • Tie
      February 10, 2011 at 5:10 pm

      Ct hadiahkan kita 2 pound ni pun dah syukur.Hehe…

  4. February 10, 2011 at 1:04 pm

    kaytee cantiknya..warna merah lagi..
    cepat2 isi..bagi penuh..

    • Tie
      February 10, 2011 at 5:11 pm

      Hehe… kita memang suka warna ni. Warna apa-apa pun kita suka ekekeke…

  5. Ctnik
    February 10, 2011 at 1:56 pm

    Yeay finally 7 dys working gak smpi.lupa nk pesan yg extra tu kira sedekah.hihi.yg purse tu hadiah blog.
    Doakn keselamatan kita ya

    • Tie
      February 10, 2011 at 5:15 pm

      Tak pe ct, Tak de sesiapa pun kenal kita, hehe….

      Insyaallah, kita doakan agar Ct sekeluarga selamat sampai di Malaysia, dan dapat menyesuaikan diri di sini. Cuma, kena bersiap sedia tang harga barang-barang terkini. Jangan pitam pulak!

  6. February 10, 2011 at 2:19 pm

    Tie

    Kita pun tumpang sukerrr …

    • Tie
      February 10, 2011 at 5:17 pm

      Terima kasih Som. Cuma nak tunjukkan rasa penghargaan terhadap sahabat maya.

      Kami tak pernal kenal pun, kalau Tie ni nenek kebayan pun dia tak tahu, kah kah……….!!

  7. February 10, 2011 at 4:14 pm

    Wah, cantiknya beg.. Tahniah. Jaga2 baik… kelas gitew.

    • Tie
      February 10, 2011 at 5:18 pm

      Memang cantik kan…😛

      Insyaallah, kita hargainya.

  8. February 11, 2011 at 7:31 am

    isi patut patut bang ek. Isi padat2 dengan yang kertas.Yang berdering2 taknak..

    dapat hadiah ni seronok kan?

    • Tie
      February 11, 2011 at 12:55 pm

      Tentulah seronok kakpah bila dapat hadiah. Kita ni jarang benar dapat hadiah.😛

  9. February 11, 2011 at 12:17 pm

    mmg sunnguh brtuah tie ni kann..cantik brand ‘clark’..jauh dtg..boleh lah melaram..

    • Tie
      February 11, 2011 at 12:56 pm

      Hehe… Tie sayang nak guna. Simpan dulu ,😛

  10. February 11, 2011 at 2:54 pm

    chanteknyerr.. ehehe

    • Tie
      February 11, 2011 at 10:06 pm

      Mesti la, kan…. hihi..

  11. February 11, 2011 at 10:03 pm

    ‘kelak’ tu yang tak tahan tu…

    huhu…

    • Tie
      February 11, 2011 at 10:06 pm

      Uwaaaa….. kita ni selama ini guna jenama pasar malam je, hehe.

  12. February 12, 2011 at 10:06 am

    Tahniah Tie..
    Memang betul-betul selalu jadi yang bertuah tu ya!

    • Tie
      February 12, 2011 at 6:22 pm

      Terima kasih Kak Long… Sejak berblogging ni selalu je dapat hadiah. Kawan2 tak pernah kenal tapi sangat mesra.😛

  13. ima
    February 12, 2011 at 6:14 pm

    wahhh kak tie bertuahnya…cantik beg tu…

    • Tie
      February 12, 2011 at 6:22 pm

      Memang bertuahlah Ima, Komen dari kalian juga buatkan kak tie rasa bertuah juga.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: