Home > games > Plants vs Zombies

Plants vs Zombies

[Game ni dah lama keluar. Tapi kita baru jumpa link full version.]

Siapa suka main game ini? Kita kurang gemar sebab jantung jadi berdebor-debor, hehehe…..

Kita ada linknya, ada kat bawah tu. Full version, bukan trial punya tau. Tak perlu crack, terus main je. Cuma kalian kena sign up di Jiwang.org

Pastu klik kat forum game share… Kat sana ada bermacam-macam jenis game. Yang ni link untuk download game Plant Vs Zombies , di sini…

http://jiwang.org/gamer-share/14104-plants-vs-zombies.html

Kita download dari  file megaupload, terus boleh main. Bila ada kelapangan, sibongsu tu  main game ni.

26-6-1011 –  Sorry, link ni dah expired…

~ Sebenarnya kita jarang main game, tapi suka download mana-mana games yang menarik. Cuma baru-baru ini jadi terpikat pada game csi di fb….:mrgreen:

  1. February 9, 2011 at 9:15 am

    wahhh best ye game ni.. selalu gak anak2 sy main game ni tp tak tahulah yg full version ke tidak.

    • Tie
      February 9, 2011 at 10:37 am

      Kalau boleh main lama tu maknanya full version.😛

  2. February 9, 2011 at 10:26 am

    Err kak, jangan sebarang2 download dari megaupload, rapidshare dsb. Banyak malware dan spyware tu. Hati2 sikit. Kalau boleh pasang anti-virus yang ada internet security sbb suka main games online kan? He he.. enjoy sakan nampak?

    • Tie
      February 9, 2011 at 10:37 am

      Ismail, kak tie ada antivirus. Memang selalu berhati-hati. Setakat ni okay. Biasa kak tie baca dulu forum tu. Kak Tie jarang main game kecuali kalau tak dapat online.

  3. February 9, 2011 at 11:37 am

    dari dulu pun maza tidak berapa gemar main games ni.. hehehe
    skrg tgh ghairah berblog dan tangkap gambar…

    akan datang tak tahu ler kot2 tersukalah fulaks..
    tapi kalau org rumah maza yg itew, huhuhu.. hantu game!

    • Tie
      February 9, 2011 at 11:56 am

      Haha, abang kita main game gak, tapi jenis yang relax je macam zuma atau jewel quests Kita suka yang relax juga, sambil tunggu budak-budak tu balik dari sekolah.

      Maza, biarlah jadi hantu game, jauh lebih baik dari antu shopping, ekekeke….

  4. DrSinga
    February 9, 2011 at 11:46 am

    saya suka!!!!!!
    saya kantoi di level 5-10
    Dr Zomboss kuat sangat!

    ramai dah bagi petua tapi masih belum menang!!

    • Tie
      February 9, 2011 at 11:57 am

      Anak kita yang bongsu tu suka game ni. Ada cheatnya, kita malas nak main game gini, nanti jadi stress, hehe…

  5. June 26, 2011 at 6:59 pm

    lepas saya download plants vs zombies dia kata (you trial have expired)

    • June 26, 2011 at 7:53 pm

      Oh, ye ke ? Dah lama ni.. kena cari link lain lah gitu. Sorry, ya….

  6. dodol
    July 7, 2012 at 8:21 pm

    assalamualaikum. camne nak download plant vs zombie yg free ntok full version..? jenuh cari. link kat atas tu tak boleh masuk. acaner ni?

    • July 7, 2012 at 8:26 pm

      Waalaikummussalam.. maaflah, post ni dah lama, tentu linknya dah tak boleh guna lagi.

  7. rahimi hanafi
    September 9, 2012 at 12:12 am

    macam mana nak download ni?

    • yamayo ludy
      September 9, 2012 at 8:58 am

      rahimi hanafi :
      macam mana nak download ni?

  8. yamayo ludy
    September 9, 2012 at 12:18 am

    maaf ya saya tahu cara awak dah takleh guna macam mana saya nak download kat tempat lain ya? pecah kaca pecah gelas sudah baca harap balas.

  9. June 30, 2014 at 7:42 pm

    A quantity of users of those devices also remember that the
    utilization of electric motors has eliminated the likelihood of hydraulic fluids which could
    potentially contaminate certain process applications.
    Infrared heaters master bringing these dead areas
    approximately par with all the rest from the system, enabling you to perform the entire thing at a
    reasonable temperature . This might add a charge the
    registration was obtained fraudulently Or, the allegedly infringing mark was the 1st mark to
    become legally used,” no less than within a particular region .

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: