Home > Uncategorized > Keputusan PMR

Keputusan PMR

December 23, 2010 Leave a comment Go to comments

Salam sejahtera semua. Mohon maaf banyak-banyak kerana tidak begitu aktif berblogging sejak akhir-akhir ini. Almaklum kita terpaksa berkongsi netbook yang cenonet ni dengan 4 orang lagi ahli dalam rumah, hihi.. Sabor aje laa…

Oh ya, keputusan PMR dah pun keluar. Alhamdulillah, keputusan PMR Wanie memuaskan hati mamanya, ekekeke…… Dan yang kembang kempis hidung tentulah toknya kat kampung tu. Tunggu dia talipon baru kita beritahu. Biasanya gitu laa….

Kepada semua yang berjaya, tahniah Tie ucapkan. Insyaallah, semoga akan terus kekal berusaha untuk kejayaan di masa hadapan. Dan kepada yang tidak berpuas hati dengan keputusan PMR anak tu , janganlah bersedih.

Tie dulu dapat result ala kadar je, malah masa SPM satu A pun tak ada. Tapi kerana gigih berusaha masa di IPTA (baru sedar diri kot), Tie berjaya dapat keputusan yang membanggakan (masa di sekolah dulu asyik blur je). Cuma akhirnya jadi Prof kat dapur lak, hihihi…….

Okaylah, dah ramai beratur kat belakang ni nak guna ebook Isha (mintak maaflah Tok Mat Said, kita guna untuk blogging sat!). Nanti senang Tie rempit kat blog kalian, ekk…. Janganlah kecik ati tau!!!

 

Categories: Uncategorized Tags:
  1. December 23, 2010 at 2:15 pm

    wahh… tahniah Isha… juga kepada kak tie…

    rasa2nya ada harapan tak maza dan kengkawan makan daging lembu tumbang seekor ni.. hahahahha

    • December 24, 2010 at 10:27 pm

      Errr Isha ke Wannie?
      anyway tahniah tu mak dan anak kerana mengharumkan nama sekolah, agama dan bangsa. well done. Bagi lah hadiah laptop sama anak tu.. nt boleh tumpang2 pakai..๐Ÿ˜€

      • Tie
        December 25, 2010 at 10:34 am

        Wanie laa…. Isha ambil UPSR baru-baru ni.
        Laptop baru on the way. Dah suruh belikan cuma tak ada masa nak ambil. Nanti bolehlah kita tayangkan , hehe… berangan lak makcik nih!

  2. December 23, 2010 at 4:25 pm

    tahniah untuk semua calon pmr๐Ÿ˜€

    jgn salah menyalah kalo result anak tak baik, buleh cuba utk spm nanti kan.

    • Tie
      December 25, 2010 at 10:36 am

      Betul tu. Perjalanan masih jauh lagi. Yang penting anak telah berusaha. Apa-apa keputusan adalah rezekinya.

  3. zareda
    December 23, 2010 at 6:33 pm

    tahniah untuk kak tie dan anak…

    semoga terus cemerlang lagi

    • Tie
      December 25, 2010 at 10:37 am

      Terima kasih Zar.

  4. December 23, 2010 at 6:34 pm

    Alhamdulillah Tie, anakยฒ
    apa saja dari mereka, kita redha

    • Tie
      December 25, 2010 at 10:38 am

      Kita sebagai ibubapa hanya mampu berdoa.

  5. December 24, 2010 at 9:57 am

    Tahniah untuk Wanie !..

    tumpang seronok bila tengok anak2 sekarang ni pandai2 belaka..

    • Tie
      December 25, 2010 at 10:39 am

      Terima kasih Reen.๐Ÿ™‚

  6. December 24, 2010 at 1:12 pm

    weweeeeeeeet~
    congrats wanie!!
    kak tie buat kenduri? wheeeeeeeeeeee~

    • Tie
      December 25, 2010 at 10:40 am

      Thanks Adila. Kak Tie selalu jadikan Adila sebagai contoh dan perangsang tau!

      Kenduri ? Kenduri kat kedai je, hehe…..

  7. December 25, 2010 at 6:06 pm

    Salam,
    Tahniah untuk Wanie dan emaknya..
    Semoga kejayaan hari ini jadi tapak kukuh untuk kejayaan seterusnya.

    • Tie
      December 31, 2010 at 9:10 am

      Terima kasih Kak Long.

  8. nahmy
    December 30, 2010 at 8:06 am

    alhamdulillah…semoga terus sukses. bila anak dah sukses…berkerjaya bagus…dpt gaji sok…bole belikan mama notebook satu!

    • Tie
      December 31, 2010 at 9:10 am

      Ameen….!!!๐Ÿ˜›

  9. DrSinga
    December 30, 2010 at 1:51 pm

    tahniahhhhhh!!!!

    • Tie
      December 31, 2010 at 9:11 am

      Terima kasih.

  10. December 30, 2010 at 9:45 pm

    Tahniah urk anak K’Tie..sure cemerlang nie

    lame tak singgah kat sini..Ezan pn skang jrg nak jenguk rumah..hr nie ttiba rajin pulak hehe

    • Tie
      December 31, 2010 at 9:12 am

      Terima kasih Ezan.
      Kak tie ni barulah boleh blogging semula. Dah dapat monitor pinjam, hihi.. Besor sikit pandangannya.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: