Home > Uncategorized > Damia dah besar

Damia dah besar

November 27, 2010 Leave a comment Go to comments

Masih ingat tak anak sedara Tie yang latest tu… Damia ?

Ketika berumor beberapa hari tahun lepas…..

Dan sekarang, setelah setahun lebih…..

.

.

.

 

Categories: Uncategorized
  1. November 27, 2010 at 9:13 pm

    wahhh! maza dah boleh start kumpul duit ni….

    hahahha

    • Tie
      November 28, 2010 at 7:14 am

      Tau, tak apa….πŸ˜›

  2. November 27, 2010 at 10:05 pm

    cumil je dia.. gambar tu backgroundnya cantik

    • Tie
      November 28, 2010 at 7:16 am

      Papanya amature photographer…. posing di Bukit Fraser kelmarin.

      • November 29, 2010 at 6:32 pm

        wahh.. papanya kaki photog gak ya. heheh
        macam boleh join sekaki jer ni.. sbb bakal m dia ni pun lebih kurang sama hobi dgn papa itew.. hahahhaa

        • November 29, 2010 at 10:04 pm

          Hmmm… dia dah buat dah..πŸ˜€

  3. November 27, 2010 at 10:19 pm

    kejap je kan? cucu kpah pun ah tengah lasak sekarang ni

    • Tie
      November 28, 2010 at 7:16 am

      Betul la KakPah !!

  4. November 28, 2010 at 1:10 am

    Comel…

    • Tie
      November 28, 2010 at 7:17 am

      Dan rajin tawaf satu rumah!

  5. zareda
    November 28, 2010 at 5:14 am

    sudah besar, makin comel.. geram

    • Tie
      November 28, 2010 at 7:17 am

      Tie tak sempat nak bemesra dengannya masa raya korban dulu.. Kesal lak.

  6. November 28, 2010 at 5:38 am

    yeah, dah tegap dah, rambut plaks style curly2… comelπŸ˜€

    geram!

    • Tie
      November 28, 2010 at 7:18 am

      Aha…… Tie pun suka tengok rambut curly2 tu. πŸ˜›

  7. November 28, 2010 at 6:15 am

    amboi..pipi Damia..

    gewamm nya.

    * nama yg sama saya simpan dari 3 tahun lepas kalau ada lagi sorang..hehe

    • Tie
      November 28, 2010 at 7:19 am

      Ooo… ye ke ?

      Dah ada isi ke ?

      • November 29, 2010 at 11:04 am

        takdelah kak..

        mana tau kalau ada rezeki.. hehe..

  8. November 28, 2010 at 10:21 am

    olooooo.. pipi dia… geram nya… geram tengok damia..

    • Tie
      November 30, 2010 at 3:45 pm

      Pipi maklong dia pun tembam gak, hehe..

  9. November 28, 2010 at 2:53 pm

    Comel!

    • Tie
      November 30, 2010 at 3:45 pm

      Budak-budak kecik ni memang comel.

  10. November 29, 2010 at 10:05 pm

    Wah sebaya la dengan anak saya. Cuma my baby boy tak tinggi-tinggi dan rambut tak panjang-panjang..πŸ˜€

    • Tie
      November 30, 2010 at 3:46 pm

      Biasa lelaki ni lambat sikit besar. Nanti bila dah naik menengah terus meninggi macam dipam-pam….

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: