Home > Selingan > Hijau

Hijau

Haha…. Tie teringin nak jadi hijau. Jadi cuba theme antik ni. Kalau mata tu agak rabun macam kita, cuba tukar setting browser , kasi zoom sikit….😛

Saja terlebih rajin nak tukar theme, walaupun sebenarnya tak ada apa pun nak dikisahkan.

Sekarang ni musim sejuk, di sini asyik hujan je. Tak lama lagi kita akan mula berstokin lagi macam orang dalam pantang, hihihi… Sabor aje laa..

Okaylah.  Sehingga bertemu lagi……. salam bahagia buat semua !

Psst : Ada ke sesiapa yang ada resepi kek simple guna tepung gandum, minyak (ganti butter) dan sukatan pakai cawan ? Kita dah kemaruk ni nak bakar kek, tapi nak resepi mudah je……😆

Categories: Selingan
  1. October 30, 2010 at 9:43 pm

    tularr.. ingatkan tersalah masuk blog akak tie yg lamer sudahh.. ahaha

    • Tie
      October 30, 2010 at 10:21 pm

      Hahaha……

  2. October 30, 2010 at 10:08 pm

    …klasik tie!

    • Tie
      October 30, 2010 at 10:33 pm

      Ekekekeke…………

  3. October 30, 2010 at 10:44 pm

    nice theme….
    sedap mata memandang

    • Tie
      October 31, 2010 at 6:40 am

      Hijau ni cantik kan ?

  4. October 31, 2010 at 12:18 am

    Hmmm…. better. Cantik dan kemas.

    • Tie
      October 31, 2010 at 6:40 am

      Ooo….. terima kasih.

  5. October 31, 2010 at 12:38 am

    redup aje mata memandang theme ni.. hehehe

    tapi rasanya tidak ada kaitan dgn Pilihan Raya Kecil di Galas, Kelantan, kan?

    • Tie
      October 31, 2010 at 6:43 am

      Oooiitt !

      Kita berkecuali. Tak leh masuk campur. Takut kena antor dok kat hutan lak!

  6. dyg
    October 31, 2010 at 3:51 am

    waaa..klasik🙂 siap kerawang lagi..hehe nak tergelak ngan komen uncle maza…hahaha xde kaitan ye kak tie??😛

    • Tie
      October 31, 2010 at 6:44 am

      Hehe…. pokcik maza tu memang nak kena pulas telinganya, waakakaa….

      Pernah guna theme ni dulu.

  7. ima
    October 31, 2010 at 11:41 am

    salam kak tie…wahhh cat baru…cantik,segar mata yang letih ni bila dtg sini…hehe

    p/s..kak tie leh cuba resepi kek brownies kat blog ima tu..semua yang kak tie nak tu ada kat situ..cuma pakai butter cair…klu nak tukar ke minyak boleh kot..mungkin kek tu kurang lemak je sikit.amat senang tak payah pakai mixer

    • Tie
      October 31, 2010 at 1:17 pm

      Ooo… ye ke ? Nanti kak tie zass ke sana, hihi…

    • Tie
      October 31, 2010 at 1:19 pm

      Err…. Ima,
      Kak tie tak jumpa jalan ke blog lama Ima tu.. huhu…

  8. October 31, 2010 at 4:18 pm

    kulihat hijauuuuuuuuuuuuuuuuu

    😀

    tenang mata memandang
    .
    .

    pas bakar kek, anta kat angie skit eh😀

    • Tie
      November 1, 2010 at 11:59 am

      Kek dah siap.
      Angie nak kena datang sendiri, hehe..

  9. October 31, 2010 at 6:02 pm

    sejuk mata memandang..
    dah cuba jugak kaler ni tapi tak buleh….

    • Tie
      November 1, 2010 at 11:59 am

      Saje jer, tukar ke theme ni.
      Tak tahu la tahan berapa lama😛

  10. pB
    November 1, 2010 at 9:08 am

    Salam Kak Tie

    chomei , chomei
    pB suko sangat sangat kaler nie …..

    Harap harap , tidok lar banjir tahun nie

    • Tie
      November 1, 2010 at 12:00 pm

      Tu lar,
      Cantik, kan?
      .
      .
      Banjir..?
      Oo… kita pun harap tak ada banjir.

  11. November 1, 2010 at 6:25 pm

    Assalamualaikum…

    Kak Tie! nak resepi tu…hehehe😀

    HIJAU..sejuk mata memandang….cool😉

    • Tie
      November 2, 2010 at 8:20 am

      W’salam…

      Resepi tu ada di Kayteeze’s Kitchen. Cubalah…

      Kak tie suka hijau lumut ni.🙂

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: