Home > Uncategorized > Selamat berjuang

Selamat berjuang

Entri ini khusus buat anak-anak kita (termasuk Wanie, anak Tie yang kedua) yang akan menduduki peperiksaan PMR bermula dari hari ini…. 5 Okt 2010.

Bersama rakan-rakan

.

.

Insyaallah, berkat usaha dan doa, harapan mama dan semua ibubapa yang lain, semoga semuanya dapat menghadapinya dengan tenang dan bersedia.

Selamat berjaya !!šŸ˜›

~ Mama lak yang debor…..

Categories: Uncategorized Tags:
  1. October 5, 2010 at 12:15 am

    Assalamualaikum…

    semoga anak kak tie dan semua anak2 yang mengambil PMR tahun akan sukses cemerlang..amin..šŸ˜€

    • Tie
      October 5, 2010 at 11:18 am

      W’salam Dear,

      Amin…. mekasih Dear.šŸ˜›

  2. October 5, 2010 at 1:59 am

    selamat berjuang putera dan puteri…
    kami nantikan di Gerbang kejayaan…

    • Tie
      October 5, 2010 at 11:19 am

      InsyaAllah….šŸ˜†

      • October 19, 2010 at 1:48 pm

        LORR.. mak puteri yg reply.. hehhehe

  3. October 5, 2010 at 6:34 am

    oowwwhhh!!!

    good luck utk semua yg ambil PMR!!šŸ˜‰

    • Tie
      October 5, 2010 at 11:20 am

      Adila,

      Kak tie selalu jadikan Adila sebagai contoh kepada anak-anak!!

  4. October 5, 2010 at 11:10 am

    salam tie ..makcik ucapkan selamat menempuhi peperiksaan PMR and hopefully she”ll pass with flying colours.

    • Tie
      October 5, 2010 at 11:20 am

      Salam makcik,

      Terima kasih.. mudah-mudahan ada rezeki la tu..

  5. ROSE PURPLE
    October 5, 2010 at 11:43 am

    Gud luck to Wanie dan semua anak2 yang akan menduduki PMR hari ni..semuga anak2 semua akan dapat menjawab dengan baik dan mendapat keputusan yang terbaik.

    Kepada emak2..jangan terlalu mengharap keputusan yang cemerlang dari anak2 sampai tak boleh terima keputusan yang kurang baik…anak2 dah berusaha, kita dah berusaha dan Allah dah tentukan rezeki masing2 sesuai dengan usaha masing2..Lagipun PMR tak leh masuk U walau secemerlang mana sekalipun…SPM adalah masadepan anak2..

    Maaf kalau ada yang tak setuju..

    • Tie
      October 7, 2010 at 12:48 pm

      Haha…

      Sebenarnya Rose, Tie ni sebagai ibu lebih relax dari pengetua dan guru-gurunya di sekolah. Wanie kata, pengetuanya bukan main risau lagi, siap peluk dan laga pipi dengannya sebelum masuk dewan exam, macam nak gi perang lak!

      Guru-gurunya lagilah haru, talipon dia, tanya itu ini…. melebihkan mamanya sendiri. Ada yang mintak jawapannya, nak check lagik! Adoi…. rasanya mereka ni tertekan sebab kalau Ganu dapat top result tahun ini memang sukalah Menteri besar Tok Ahmad Said tu… hihi..

      Baru ni kami dijemput hadir ke majlis temu murni dengan MB tu(bersama Wanie) …. bukan main bersemangat lagi. Kita suka….šŸ˜›

  6. October 5, 2010 at 1:03 pm

    Inilah barisan kita, yang ikhlas berjuang..
    Siap sedia berpening.. di dewan PMR!
    Good luck Wannie. Buat mummy proud.

    • Tie
      October 7, 2010 at 12:49 pm

      Insyaallah….
      Setakat ni Wanie balik dengan senyum lebar je…
      Harap-harap semuanya beres.

  7. October 5, 2010 at 2:35 pm

    jg kesihatan dan diri baik2, selamat berjaya.

    • Tie
      October 7, 2010 at 12:49 pm

      Terima kasih Juliet!šŸ˜†

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: