Home > Anniversary > Happy Wedding Anniversary To Me (18 years sudah….)

Happy Wedding Anniversary To Me (18 years sudah….)

September 1, 2010 Leave a comment Go to comments

Opocot!

Tetiba dapat sms kul 5 subuh tadi dari adik di Klang.Β  Tercatat ucapan Happy Anniversary. Selama beberapa saat Tie termenung memikirkan, ” Anniversary apa pulak?” Kemudian baru teringat, tarikh 1st september.. Adoi……. Wedding Anniversary sendiri pun boleh lupa, waaakakakaa………………

.

.

{ Gambar saja dikaburkan…. hihihi….. malu laa……]

.

Terus antar mesej kat abang ( biasalah, kita dok serumah pun kekadang antor mesej, ekekekeke…..) . Abang pun datang dengan gaya romantiknya, haha… (err.. dah dekat imsak nih!). Agaknya dia pun terlupa!

Begitulah kisahnya pasangan yang dah nak masuk senja ni. Asyik terlupa je. Rambut dah bertukar warna keperakkan dan gigi pun ada yang tinggal tunggul.

Namun kami masih bersyukur, atas segala nikmat yang Allah limpahkan, rezeki yang tak putus-putus dan kasih sayang antara kami yang bertambah-tambah. Alhamdulillah, abang dan Tie tetap setia berdua, tanpa rasa cemburu atau curiga.

Mudah-mudahan kami dapat terus bersama, menghabiskan hari-hari terakhir dengan aman dan bahagia..

.

.

~ Happy wedding anniversary juga buat Cik dan Azza. Napa la kamu berdua ni pilih tarikh yang sama ? Mesti jeles kat kak tie, ekk!!:mrgreen:

Categories: Anniversary Tags:
  1. September 1, 2010 at 9:30 am

    salam kak tie…happy anniversary! moga kekal bahagia hingga ke syurga dan sentiasa dalam lindunganNya.

    * kak tie, balik kak tie hari tu lg perasan yg harga makanan kat TRG mahal…beza byk juga hrgnya dgn Tronoh ni…

    • Tie
      September 1, 2010 at 9:38 am

      Salam suzi, mekasih atas ucapan ituπŸ˜›

      Memang harga barang dan makanan di sini mahal, di hulu ni lagi mahal dari di bandar Ganu. Entahlah… bila kak tie balik Klate, murah lak. Sebab tu lebih suka beli di Klate je.

  2. September 1, 2010 at 9:57 am

    “Amin” (sambut doa Tie)

    Tahniah dan happy anniversary. Semoga ceria selaluπŸ™‚

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:02 pm

      Terima kasih Som..πŸ˜†

  3. jm
    September 1, 2010 at 10:25 am

    alololo..sweetnye…

    epi enibeseri kak.. moga kekal selamanya hingga ke sorga.. amin

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:05 pm

      Hihi, harap-harap begitulah kehendaknya…. amin.

  4. September 1, 2010 at 10:27 am

    sibuk buat biskut raya ke kaktie sampai anibeseri pun lupaπŸ˜›

    semoga jodoh berpanjangan dan kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:06 pm

      Sibuk juga, tapi tak tahu sibuk tang mana, ekekeke….

      Insyaallah.. amin..

  5. September 1, 2010 at 10:29 am

    kih kih kih, gelak baca kisah tie… tahniah, 18 tahun, moga terus terusan kekal bahagia dunia dan akhirat

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:07 pm

      Hehehe… memang rasa lucu lak.

      18 tahun maksu, tapi tak terasa lak. Sebab ingat muda lagi,uwaaaaa…….

  6. September 1, 2010 at 10:38 am

    Tahniah… dan hebat sekali pasangan ini. Kawe belum 15 tahun pun dah rasa lama (oopppsss..). 18 tahun itu my favourite number. Semoga kekal ke akhir hayat, ke anak cucu.. Tahniah sekali lagi. Dapat hadiah ke? Hadiah ape cik abg bagi?

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:10 pm

      Hadiah ?

      Err…. rasanya apa yang ada ni pun dah mencukupi.

      Alhamdulillah…:mrgreen:

  7. ima
    September 1, 2010 at 10:44 am

    salam kak tie…happy anniversary…semoga terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat…

    kak tie,raya tahun ni balik mana…

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:11 pm

      Terima kasih Ima,

      Raya tahun ni abang kita kalah undi … kita balik Johor!! Yeah!!

  8. September 1, 2010 at 11:26 am

    owh..baru ingat
    kita sambut bulan yang sama – september, cuma hari je lain sikit.

    Moga bahagia dan saling melengkapi suami isteri

    nak tujukan lagu utk Tie – baik-baik sayang by wali
    p tengok kat youtube

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:11 pm

      Insyaalah Jie…

      Lagu tu.. err… memang Tie ada simpan dalam playlist. Suka juga dengar, hihi.. Terima kasih!!πŸ˜†

  9. DrSinga
    September 1, 2010 at 12:22 pm

    happy anniversary Tie!!
    psssstttt….
    tu gambar yang ‘black and white’ tu ek?πŸ™‚

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:12 pm

      Gambar ‘black and white’ ?

      Tu gambar mak dan ayah Tie.

      Yang ini gambar kami berdua, hehe.. macam clone lak, ekk ??

  10. September 1, 2010 at 1:49 pm

    salam kak tie… (da nk imsak eh! hihihihi)… selamat hari ulangtahun yg ke 18 thn buat kak tie dan kekanda kak tie… amin3x buat doa kak tie juga… hari ni kak tie masak special ke makan (luar) special? :-))

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:14 pm

      Salam Ratu,

      Terima kasih atas ucapan itu.

      Kak tie masak lauk kegemarannya hari ni…πŸ˜›

  11. September 1, 2010 at 3:11 pm

    kak tie! hapy anniversary! moga kasih sayang terus utuh hingga hujung nyawa dan bersambung disyurga… amiin

    • Tie
      September 1, 2010 at 3:14 pm

      Terima kasih dek!

      Amboi… sampai ujung nyawa, ekk ? Ekekekeke……

  12. September 1, 2010 at 4:15 pm

    Salam Tie,
    Tahniah diucapkan untuk Anniversary yang ke-18.
    Semoga terus bahagia ke akhir hayat.

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:52 pm

      Terima kasih KakLong,

      Sibuk-sibuk pun ada juga masa untuk ke sini, ya…πŸ™‚

  13. September 1, 2010 at 5:44 pm

    Tahniah Tie……

    Samalah tahun kita di ehem-ehemkan….
    18 tahun dah…

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:53 pm

      Terima kasih…

      18 tahun juga ??:mrgreen:

  14. September 1, 2010 at 8:39 pm

    alaaaaaaaaaaaaa… nape kaburkan gambar tu… baru je nak tgk kecomelan mama .. kehenseman papaπŸ˜€

    selamat ulangtahun….. mlm ni bolehla sambut anniversaryπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:54 pm

      Err… nanti Angie jeles tengok mama nampak lebih comel, ekekeke….πŸ˜›

  15. September 1, 2010 at 10:08 pm

    Salam Akak Tie…..

    Happy anniversary to Akak Tie & Hubby.
    Semoga ALLAH pelihara & lindungi kalian b`dua & anak2.
    πŸ™‚

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:54 pm

      Terima kasih Zyma…

      Amin…

  16. September 1, 2010 at 10:56 pm

    Salam Ramadhan, Semoga menjadi keluarga yang di berkati & tauladan.

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:54 pm

      Insyaallah dek!

  17. September 2, 2010 at 12:19 am

    ah, lame tak jengah blog kak Tie ..maap ler .. lately tak terbaca blog, websites orang .. just spent less than 1 hr daily … mmm … so, happy anniversary to u & lovely hubby … wish u both & family happy times ahead … ameen!

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:55 pm

      Terima kasih Hanz,

      Sudi juga luangkan masa di sini..πŸ˜›

  18. bcp
    September 2, 2010 at 12:28 am

    HAPPY ANNIVERSARY KAK TIE!!!!ada 2 yrs more to go to grand anniversary!!kak tie,kita dulu sambut..kekekeke…gurau jah…eh belum senja agi aa..matang…ari tu kemain ingt datenya,masa kita sambut…ni mesti khusyuk puasa ni..smpi lupa tarikh keramat.keke..kaktie,by the way,cantik aa pic blur tu,kalau diterangkan sure meletup…nak tgk!nk tgk!!!

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:56 pm

      Hahaha….

      Thanks CT,

      Gambar tu nampak antik, sebab orangnya pun dah antik, hihi..

      Nanti laa.. ada masa kak tie tepek di photo album tu…

  19. fndrocka
    September 2, 2010 at 1:02 am

    semoga kasih sayang tak lernah putus!

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:57 pm

      Insyallah..πŸ˜›

  20. September 2, 2010 at 3:24 am

    Salam Kak Tie;

    Happy Anniversary ! Semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa dan terus ke syurga..

    Wah….ada lagi lapan tahun nak kejar ni…

    • Tie
      September 2, 2010 at 1:58 pm

      Salam Azrina,

      Terima kasih,

      Tak pe… kejar perlahan-lahan, hehe..

  21. September 2, 2010 at 9:35 am

    tahniah .. semoga kasih sayang berkekalan sehingga ke hujung nyawa. saya baru sahaja menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 30 pada 15 Ogos lalu.

    • Tie
      September 2, 2010 at 2:00 pm

      Terima kasih…

      Err…. nak panggil apa, ekk? Abang ? Boleh ke ?

      Juga nak ucap selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 30 buat abang Hamzah dan isteri.. alhamdulillah…

  22. September 2, 2010 at 2:47 pm

    Asslamualaikum…
    ckLah datang untuk mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin…

    Terimalah kad ucapan maya di blog ckLah…

    Jumpa lagi selepas Ramadhan melabuhkan tirai.

    InsyaAllah.

    • Tie
      September 2, 2010 at 3:59 pm

      W’salam….

      Terima kasih ckLah…. nanti Tie ambil kad tuπŸ™‚

  23. zareda
    September 2, 2010 at 2:47 pm

    happy anniversary kak tie.. semoga kekal bahgia duani dan akhirat

    • Tie
      September 2, 2010 at 3:59 pm

      Terima kasih Zar.. insyallah, amin………πŸ˜†

  24. September 2, 2010 at 3:20 pm

    Salam kak tie,
    lama sungguh tak berkujung…happy anniversary.
    semoga happy selalu.

    p/s: kak tie, raya ni saya plan nak gi terengganu, kak tie balik johor ke.

    • Tie
      September 2, 2010 at 4:01 pm

      Salam Shais,
      Sibuk menjahit, ya ?

      Raya nanti kak tie balik Johor. Shais ada sedara di Ganu? Nanti bolehlah citer , ya..

  25. September 3, 2010 at 11:50 am

    hepi anniversary akak tie itteww..

    • Tie
      September 21, 2010 at 8:32 pm

      Terima kasih en_me…

  26. baiduri
    September 6, 2010 at 9:05 am

    masih tak terlewat kiranya..

    selamat ulang tahun..
    semoga berbahagia selalu..

    • Tie
      September 21, 2010 at 8:33 pm

      Baiduri ?

      Err…. terima kasih.

      Baiduri pun bahagia juga, ya..πŸ˜›

  27. September 21, 2010 at 6:40 pm

    Salam Kak Tie…
    Kite datanggggg…. lewatttt cikiiittttt jer…. hehhee…
    Happy anniversary ye Kak Tie dan suami. semoga keromantikan itu kekal sehingga akhir hayat… biarlah bahagia selamanya ye Kak TieπŸ™‚

    • Tie
      September 21, 2010 at 8:34 pm

      Salam Ijan…

      Ooiitt ! Napa lewat ? Lain kali naik speed boat, ya.. hihi..

      Terima kasih atas ucapan itu. Semoga kita semua bahagia dengan pasangan masing-masing juga.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: