Home > food > Chocolate chips muffins

Chocolate chips muffins

Yes ! Kita dah berjaya buat muffin ! Kali ni Tie guna resepi dari cikwan yang dah lama menyepi. Entah apa dah jadi Tie tak tahu laa.. kot-kot dia menyorok di blog baru, mana tau, ekk. Ni urlnya kalau sesiapa nak cuba buat muffin mudah ni.. (http://dreamofbeingtheothersideofme.blogspot.com/2009/11/blueberry-muffins.html)

Asalnya resepi blueberry muffins, tapi kita tak ada blueberrys, cuma ada setongkol cooking cokelat. Jadinya, kita chop-chop  cokelat tu jadilah serpihan cokelat, ekekeke………….

Rasanya kurang manis, boleh tambah gula kalau suka. Bagi Tie dah okay, sebab cokelat tu pun manis. Cubalah.. senang je. Boleh buat dengan kaki pun, hihihi…….

Categories: food Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: