Home > kehidupan > Jom tengok video ni

Jom tengok video ni

.

.

Err….Β  faham ke ?

  1. June 21, 2010 at 1:51 pm

    wahhhhhhhhhhhh Tie dah tukar template baru ye…. ~ cantik ~ klasik ~

    • Tie
      June 21, 2010 at 8:40 pm

      Hehe…..πŸ˜†

  2. June 21, 2010 at 2:59 pm

    tak dapat bukak, line terok sangat.

    • Tie
      June 21, 2010 at 8:41 pm

      Alahai…. ciannya…..

  3. June 21, 2010 at 5:43 pm

    salam kak tie…
    bukan makan jer tuh..mandi pun kena sama2..
    hehehe..

    • Tie
      June 21, 2010 at 8:41 pm

      Ehehehe……….. mudah je nak jadi isteri misthali, kan…

  4. June 21, 2010 at 6:18 pm

    aderkkkk…. kurang jelas fahamannya, kecuali hat tak pakai kain pun mari torbit.. huhuhu

    lain2, entah ler.. huhuhhu

    • Tie
      June 21, 2010 at 8:41 pm

      Haa…… tang tu boleh pulak paham ….

      • June 23, 2010 at 2:18 pm

        apa boleh buat, hat tu je yg mendapat pencerahan jelas dan diberi petunjuk!

        huhuhu

  5. June 21, 2010 at 8:06 pm

    k tie,

    sonok gitu… kih kih kih (sy nk ketawa sakan ni… dok tahan)… mmg lawak lar… geleng kepala saya ketawa… betul ustaz kabar gitu… cucu kata apa biaq p lah… hehehe… seronok layan video tu…

    • Tie
      June 21, 2010 at 9:33 pm

      Haha… baguslah kalau Izan faham.

      Kak tie dok fikir takut-takut orang tak faham loghat ganu tu… Kalau nak tengok ceramah dia boleh cari kat youtube.

  6. June 21, 2010 at 9:59 pm

    Salam Akak Tie…..

    Hihihihihi……kelakor benor la Ustaz ni.
    Tapi ada benor nya jugak…..

    Ishhh, ishhhh…….lusa Babah si Aqif dah nak balik. Sabor je la……

    Hihihihihi…..
    πŸ™‚

  7. June 21, 2010 at 11:49 pm

    assalamualaikum kak tie. waaaahhhh dah tukar layout baru!
    kakchik sukup suka kuliah ust azhar idrus ni, mmg follow la website dan youtube dia
    cuma kadang nak tergelak dgn loghat t’ganunya
    kuliah dia best

  8. ima
    June 22, 2010 at 11:12 am

    salam kak tie…ima selalu dah tengok vedio ni…memang ceramah yang tak menbosankan…sambil ketawa sambil dapat ilmu…yang amat bagus utk para suami dan isteri…

  9. June 23, 2010 at 1:16 pm

    nasib ayah Jue ada half Ganu-kire faham tu bleh gak leπŸ˜€
    hmmm,… ada can ke Jue nak jadi isteri mithali ni? *sengih2* ngueh3x

  10. June 23, 2010 at 5:17 pm

    HAHA. Best best paham paham.πŸ˜‰ but ada la few words takley tangkap..

    Ustaz Azhar nims teror photography. Kak Tie tau kan website dia nims. http://digitalmukmin.com/

    • June 23, 2010 at 5:18 pm
      • June 23, 2010 at 5:35 pm

        aduhaiii. after I saw the given page, terasa rendahnya darjat! huhuhuhu

        The shot so marvelous, fantastic, and great! huhuhuu

        • June 29, 2010 at 8:56 pm

          Jangan begitu Maza. Sikit2 lama2 jadi bukit bukau.. hehe

          A friend wrote in her profile in FB. “Give us time to shine.. Even Diamonds Start as Coal.”πŸ™‚

  11. cpj
    June 23, 2010 at 11:49 pm

    ” What you give is what you get”

    cpj percaya sebab cara cpj memahaminya berlainan.kihkihkih….cpj percaya, harta yang kita sedekah itulah sebenarnya apa yang kita dapat, yang lain tu semua jadi…
    maaf cpj selalu lari tajuk.

    Pasal apa yang ustaz azhar buat lawak tu memang tepat dan betul.Tu namanya lawak tapi betul…kihkihkih…

  12. BCP
    June 24, 2010 at 4:06 am

    kak tie,hope kaktie tabah ya,semoga dugaan dr Allah ini akan membuatkan Kak tie sekeluarga sentiasa dilindungNya

  13. zareda
    June 24, 2010 at 9:30 am

    suka tempalte ni.. veru klasik

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: