Home > kehidupan > Bila yang dikendong berciciran

Bila yang dikendong berciciran

Stop !

Kita nak henti seketika.

Nak kutip mana-mana yang tercicir……

Nak perbaiki mana-mana yang punah

dan

nak plaster luka-luka yang semakin dalam…..

.

.

.

~ Oh… Tie baru je dapat bingkisan dari UK.. Black Cardomon Pods. Terima kasih CT. Kak tie tak dapat nak snap gambor tu kerana kamera diguna oleh anak….  Terima kasih, ya…😛

Categories: kehidupan
  1. May 17, 2010 at 1:20 pm

    semoga cepat sembuh kak.. dan segera kembali beraksi… hihihi…

    “pulangkan kepada Allah segala resah, kembalikan kepada Allah segala gundah, tinggalkan kekuatan dan hikmah kecerdasan anugerah-Nya ke dalam diri.. semoga hidup kita kebih terasa nikmatnya, dari hari ke hari..”

  2. ima
    May 17, 2010 at 1:49 pm

    selamat beristirehat kak tie…semoga segala apa yang dicari akan membahagiakan hidup kak tie sekeluarga…

  3. May 17, 2010 at 1:57 pm

    selamat beristirehat…

    jangan lama2.. sunyi nanti kat sini..

  4. May 17, 2010 at 2:29 pm

    ada luka yg tak buleh plaster takut lambat baik😛
    saya tunggu walau 1000 tahun lagi.

  5. ain
    May 17, 2010 at 4:30 pm

    semoga semuanya berkesudahan dengan baik ye kak tie!!!

  6. May 17, 2010 at 4:54 pm

    salam tie..banyak berihat agar semuanya kembali asal..

  7. May 17, 2010 at 5:16 pm

    selamat beristirehat. Semoga kembali seperti sediakala secepat mungkin.

    Emak saya pun sedang sakit skrg.

  8. May 17, 2010 at 7:18 pm

    Salam Akak Tie….

    Selamat b`istirehat ye………

    Jgn lupa jenguk blog ni….kang b`sawang sana sini lak.

    Huhuhuhu….

    Take care ye….
    🙂

  9. May 17, 2010 at 9:24 pm

    kita perlu masa untuk diri sendiri. kakpah pun rasa nak berehat..

  10. May 17, 2010 at 9:53 pm

    yeayyyyyyyyyyy,,happynya…takut sesat masuk mailbox org lain jah!!!

    kak tie,jgn gantung dpur nanti kotor kena minyak..

  11. May 17, 2010 at 11:24 pm

    takpe kak tie.. take ur time..
    kite tunggguuuu… : )

  12. DrSinga
    May 18, 2010 at 11:36 am

    Tie nak masak apa Black Cardomom tu…?🙂
    pssst… kita ada banyaaaak plaster!!

  13. May 18, 2010 at 4:31 pm

    meh angie tolong kutipkan, perbaikikan, plasterkan

    .
    .

    jangan tinggal angie lama2 mama😦 sedihnyaaaaaa.. kekurangan kasih syg lagi la nampaknya😦

  14. sya
    May 18, 2010 at 5:54 pm

    kak…
    kenapa ni kak?
    stop sekejap je tak pe kak..
    jangan stop lama2 ye.. hehe

  15. cpj
    May 18, 2010 at 9:56 pm

    Banyakkan berdoa apa-apa yang dihajati.Semoga semuanya kembali seperti sedia kala…

  16. May 19, 2010 at 12:13 pm

    moga2 apa yg tie kutip dan kumpulkan takan cicir lagi.

  17. ROSE PURPLE
    May 21, 2010 at 9:06 am

    Kenapa Tie???

  18. May 22, 2010 at 1:40 pm

    k tie,

    cepat2 ilangkan rasa….. kita da ceria…..
    selalu muhasabah diri mudahan temui apa yang dicari……….. harap k tie ceria semula… amin.

  19. May 23, 2010 at 9:48 am

    Salam kaktie.
    jgan lupe gune dettol.huhu.
    slamat berehat. =)

  20. May 26, 2010 at 12:31 pm

    xpe, blog bukanlah hakmilik kekalls.. kannns

  21. May 29, 2010 at 9:31 am

    Alahai……. tie tak sihat ker…… hmmm…sedih lah pulak …..tie rehat baik-baik ya dan tenangkan hati. Chekdee doakan semuga tie cepat semboh dan kembali menceriakan teman-teman disini.

    Sayang tie

  22. May 29, 2010 at 3:05 pm

    tak abis kutip lagi ke mama?? tak habis baiki lagi ke?? tak habis plaster lg ke??

    huhuhuhu… kan angie dah tolong… huhuhu…

    mama!!!

    .
    .

    semoga mama diberi ketenangan, kekuatan dan kesihatan yg baik…. amin

  23. May 29, 2010 at 8:59 pm

    Semoga semuanya dalam perlindungan Allah…

  24. May 30, 2010 at 12:25 pm

    …cuba..cuba..

    Dah banyak kali ckLah nak komen, tak diterima. Hu..hu..

    Kena ban ke cklah ni..

  25. May 30, 2010 at 12:26 pm

    Oooooooooooooooooops, tulis merapu..boleh pulak.
    Tie……sihat-sihat hendaknya ya!

  26. May 31, 2010 at 6:02 pm

    Salam Tie… stop kat trafic light sat jer tau!… Ni Tie stop lama… rindu plak!… hehehe…
    Nekcun do’akan semoga Tie sihat selalu!…

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: