Home > Tag dan award > Anugerah Blog Mesra Mata

Anugerah Blog Mesra Mata

Err…… lama sungguh tak dapat award, hihi… Tie nak ucap terima kasih kepada Kakchik dari blog keluargaku sayang kerana telah menganugerahkan award ini.Β  Semoga persahabatan kita antara bloggers terus kekal manis dan membawa keberkatan. Amin…………πŸ˜›

.

.

.

.

.

.

~ Ketika asyik tengok sebuah drama korean, tetiba teringat sebuah kisah lampau. Seorang teruna jatuh hati dengan seorang gadis . Setiap hari dia mengekori gadis tu pulang dari kerja. (macam stalking laa….) Gadis tu tidak mempedulikannya, hinggalah teruna tu datang sendiri dan buat pengakuan. Malangnya cintanya ditolak, kerana difikirnya mereka tidak sepadan.😦

Categories: Tag dan award Tags:
  1. May 6, 2010 at 12:17 pm

    beli almari jati Tie… simpan award ni

    • Tie
      May 6, 2010 at 6:46 pm

      Rumah Tie kecik je Jie. Yang ada almari rotan tingkat-tingkat tu, hehehe..

  2. May 6, 2010 at 12:41 pm

    Tahniah utk award……πŸ™‚

    eh! sedihnya cerita Korea tu….

    • Tie
      May 6, 2010 at 6:47 pm

      Mekasih…

      Cerita Korea memang sedih..😦

  3. May 6, 2010 at 1:09 pm

    siapakah gerangan si teruna itu?
    dan siapakah pula gerangannya si gadis itu?

    ada kena mengena dgn diri Tie kanπŸ™‚

    • Tie
      May 6, 2010 at 6:48 pm

      Err……

      Err……

      Err……

      Tak ingat lak, ekekekeke…………..πŸ˜†

  4. May 6, 2010 at 1:41 pm

    wah tahniah.. hehehe…

    mengerlip-ngerlip award tu naaa…

    • Tie
      May 6, 2010 at 6:48 pm

      Jangan jelesπŸ˜›

  5. May 6, 2010 at 2:29 pm

    Sila sambung cerita itu boleh.. Nak tau detail eheheh

    • Tie
      May 6, 2010 at 6:50 pm

      Amboi….. cik kak ni…

      tak nak mintak gambor ke ? Waaakakaa…….

  6. May 6, 2010 at 2:59 pm

    tahniah krn dpt anugerah MM.
    ada persamaan ke..drama korea dgn kisah lampau.

    • Tie
      May 6, 2010 at 6:51 pm

      Mekasih !

      Persamaan…?

      Tang mata sepet tu je, ekekeke……..

  7. May 6, 2010 at 7:03 pm

    Dapat awrad! Clap! Clap! Clap!πŸ™‚

    • Tie
      May 7, 2010 at 9:42 am

      Mekasih… mekasih… sambil terbongkok-bongkok tunduk !!πŸ˜›

  8. ain
    May 6, 2010 at 7:19 pm

    salam kak tie. i am backkkkkk!!!! tgh tengok citer korean aper tuuuuu????

    • Tie
      May 7, 2010 at 9:45 am

      Salam Ain….

      Uwaa… lama betul menghilang. Dah abis ke baca novel tu ?

      Citer ? Oo… kak tie buat repeat, ekekeke… dah abis segala jenis drama dan movies.. jadi nak khatam semula. Citer hari tu, Delightful girl.. alaa.. biasalah seorang gadis comel jadi rebutan 2 jejaka tampan!

  9. May 6, 2010 at 11:35 pm

    salam mtie..wow bertuah dpat award..jangan tak simpan sebab susah nak dapat award ni hehe..sihat ke tie..makcik sekeluarga sihat je..

    • Tie
      May 7, 2010 at 9:46 am

      Salam makcik yam…

      Tie sihat, cuma gigi ni je yang meragam. Masih berdenyut-denyut.

  10. izansb
    May 7, 2010 at 9:06 am

    k tie,

    jom we main mata nak… eceh… cak..

    • Tie
      May 7, 2010 at 9:47 am

      Ya….

      Adoi.. ni Izan mana pulak ? Ramai betul Izan kat sini, ekk… Izan tersurat atau Izan uncle Omar atau Izan baru ? Adoi laa….

  11. May 7, 2010 at 9:33 am

    Salam Akak Tie…..

    Wahhhhhh, dpt award ekkkkk……
    Good !! Good !!

    Nanti simpan dlm peti besi tau……huhuhuhu.
    πŸ™‚

    • Tie
      May 7, 2010 at 9:48 am

      Salam Zyma,

      Peti besi ?

      Ooiitt !! Kak tie tak de peti besi….

      Peti kayu ada laaaa……ekekeke…….πŸ˜†

  12. May 7, 2010 at 10:02 am

    sungguh fofulerr uoolss,

    salamm,

    • Tie
      May 7, 2010 at 11:20 am

      Mokcik biasa je..

      Salam.

  13. DrSinga
    May 7, 2010 at 10:21 am

    pulau Namiseom lokasi Winter Sonata sangat cantik…
    pssst… memang mesra mata..dan telinga…

    • Tie
      May 7, 2010 at 11:21 am

      Pernah pergi ke ?

      Adoi laa… teringin nak guling-guling di sana… hihi..

  14. izansb
    May 7, 2010 at 4:31 pm

    k tie manalah zan tau dia keluar izansb… ingat k tie yg set. izansb tu izan sungai buaya… tersurat lerrrrr… sedih nyer …. awatlar jadi gitu. camane nak delete tu semua yer…..

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: