Home > Santai, Selingan > Never Say Goodbye

Never Say Goodbye

Kalau tak boleh tengok, klik je kat youtube tu, nanti boleh enjoy!!πŸ˜›

.

.

Antara chorusnya….

You never say good-bye
Handong-an monghani udukoni anja
Dashi saenggakhatjiman
Momchul sun optkesso
Ontong kudae saenggak hal subakke omnun
Nae jashini miwo

Lagu ni dah lama… dalam cerita MY GIRL .Β  Lirik sepenuhnya di sini.

Tie suka lagu ni. Tapi paling suka bila nyanyi chorusnya dan “ Ha ha ha….”Β  Waaakakaa…………

.

.

.

~ Sebenarnya Abang kita nak gi kursus di kemaman… seminggu! Uwaaaa………….. adek tak boleh ikut!!!

  1. April 18, 2010 at 10:33 am

    Aisey…abang punnn!
    Jangalaaa tinggalkan adek!

    Hi..hi…

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:32 am

      Adoi laa… baru dapat online ni.. dahlah kena tinggal, streamyx pulak buat hal, hihihi……

  2. April 18, 2010 at 10:55 am

    ala..tomei2 nye…jgn sedey2 erk..nanti abang belikan ole2…πŸ™‚

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:32 am

      Err…. adik nak oleh-oleh besor !!! Hahaha…

  3. April 18, 2010 at 7:38 pm

    no..no..no..
    dont u ever say goodbye…

    hehehe..Tie..mung jgn sedey ok..

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:35 am

      Uwaaa…… lagi sedey !!!:mrgreen:

  4. April 18, 2010 at 7:51 pm

    Salam Akak Tie Comel…..

    Amboiiiii, lagu tu…..!!!
    Romantika d`amour, you know!!! Hihihihi……..

    Nanti Abg t`cinta balik la ke pangkuan Akak Tie…..doakan dia selamat.

    Tadi Cik Abg saya dah mula “bunyi”…..sy pegi oversea bawak anak lama2. Huhuhuhu.
    Katanya lagi..len kali tinggalkan anak tu kat dia (Cik Abg) je. Dia boleh ngasuh.

    Cittttttt, cakap je lebih…..kang anak berak t`kincit pun m`raung b`guling2 panggil nama saya. That`s why la sy bawa anak b`sama sy. Huhuhuhuhu……

    Seminggu je…..tak lama, Akak Tie. Masa cepat b`lalu…..balik la Cik Abg t`cinta Akak yg sorang tu, Insya Allah.
    πŸ™‚

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:36 am

      Sebenarnya dah lama abang kak tie tak berkursus ni.. dulu memang selalu, tapi sejak beberapa tahun ni paling lama pun 3 hari seminar.. Hihi…

  5. April 18, 2010 at 8:58 pm

    jgnlar sedey… tengok tazuk pun aduussss… hehehe… takpe abg pegi ada keje.. nanti abang balik bawk jajan ye…

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:36 am

      Ooo… bagus gak bawak jajan !!πŸ˜›

  6. April 18, 2010 at 10:42 pm

    amboihh…jiwang betul rasanya…tp sha mmg fail bab bahasa2 asing. cayaklah kak tie:)

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:37 am

      Tak pandai pun. Selalu terbelit lidah!

  7. April 18, 2010 at 10:45 pm

    Nyanyi sambil gelek macam dalam video klip ni boleh hilang sedey Kak Tie…senaman jugakπŸ˜€

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:37 am

      Ooo.. ye tak ye..

      Nanti abang balik tengok adik dah slim!πŸ˜†

  8. April 19, 2010 at 1:06 am

    kena lah nyanyi sorang2 selama seminggu hehe

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:38 am

      Ha ha.. memang selama ni pun nyanyi sorang-sorang.
      Abang kita tak pandai nyanyi…πŸ˜›

  9. April 19, 2010 at 1:22 am

    selamat jalan che abe!..
    selamat berkursus demi negara dan keluarga!

    heheheh

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:38 am

      Ye laaa…

      Suka la tu…πŸ‘Ώ

  10. April 19, 2010 at 6:26 am

    kak tie,tercari2 kak tie dlm FB ct,takde,kak tie dh tak aktf ya?

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:40 am

      Eh…. ni ct (kesum) tu ke ?

      Laa… kak tie bukak akaun baru. nanti kak tie cuba antor kad jemputan, ya, ekekeke…

  11. April 19, 2010 at 8:30 am

    kak tik…bulan depan izan pulak kena tinggal….cik abang pegi memancing kat nuuun jauh kat Tawau Sabah..adeh…!
    kak tik…alhamdllah..mak dah sihat…sekrg duk umah zul..
    Hari tu izan citer kat dia abg Aziz selau gi Kenyir…wah..dia mcm teruja nak join.hehehe..

    • Tie
      April 19, 2010 at 9:46 am

      Alamak Izan, napa la sebut nama abang kita tu ? Abis satu dunia tahu daa…. hehe…

      Syukurlah mak dah sihat. Kena jaga makan dia tu. Ayah sihat juga ke ? Cakap dengan ayah tu, jangan aktif sangat.. dah tak muda macam dulu lagi, hehe..

      Izan, kalau nak gi kenyir, kena siap RM seguni. Mahal kalau nak sewa kat lake kenyir resort tu. Tapi tempat tu best laa.. ada pool..

      Kalau nak mengail, boleh sewa house boat.. satu malam RM1500, memang boleh pitam tu! Tu pun tak termasuk makan lagi. Kalau nak masak sendiri, bawaklah bahan mentah sekali..

      15 orang satu boat. Tapi kalau 2-3 family memang best laa.. Kawan abang ada yang nak datang.. bulan depan kot.. silap-silap kak tik yang jadi chef nanti, uwaaaaa…..

  12. DrSinga
    April 19, 2010 at 10:19 am

    tie!!!
    hahahaha..
    pelik lak bila tengok translationnya!!!
    “Sarangdo byonchi anha (naye momdu myonchi anha)
    Naye kkumul irhjin anha (jaldae pogin omda)
    illogic real toxic switch quicker than tectonic
    Heterosexual the kids flow is incredible”

    • Tie
      April 19, 2010 at 11:31 am

      Hahaha….. memang kelakor. Kekadang Tie translate blog ni ke English.., teruk betul jadinya…πŸ˜›

  13. April 19, 2010 at 11:23 am

    pc ofis haku takleh nak men ‘awak tiub’ gituh,

    salamm,

    • Tie
      April 19, 2010 at 11:31 am

      Laaa… rugilah tak boleh tengok video clip ni.. best tau!

  14. April 19, 2010 at 6:38 pm

    iya kak tie,cik kesum tu la..byk versi gak nama saya.hihihi..cam kak tie tak tahukan.kekeke..lama dh cari blog kak tie,lupa url dia,al maklumla pc byk kali corrupt.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: