Home > Uncategorized > Masa merubah

Masa merubah

February 18, 2010 Leave a comment Go to comments

Nampaknya, dalam beberapa hari ni, kita kelihatan kurang friendly. Walaupun teman-teman datang menyapa, kita cuma dapat berkunjung balas terhadap beberapa orang sahaja. Napa, ekk. Kita sendiri pun kurang pasti.

Nak katakan moody pun tidak. Kita nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi datang ke sini. Sudi tinggalkan jejak. Walaupun kita tidak membalas kunjungan, mengepohkan diri, tapi kita masih mengintai dan membaca catatan kalian.

Dah banyak kali mohon maaf. Mungkin kalian dah jemu. Kita akan terus mencoret apa yang terlintas di sini, cuma kita tak dapat nak janji untuk reply komen-komen kalian.

Kepada teman-teman yang dihormati, tak perlulah tinggalkan komen di sini. walaupun kotak komen Tie sediakan.Β  Apa-apa yang Tie catat di sini hanyalah untuk dibaca di masa hadapan.

Mulai saat ini, blog ini Tie khaskan untuk anak-anak dan suami ……. juga untuk sesiapa saja yang sudi membaca.

~ Kehadiran kalian tetap kita hargai dan akan Tie kenang selamanya. Salam paling manis dari Tie yang banyak kelemahan.

Categories: Uncategorized
  1. February 18, 2010 at 6:51 pm

    salam kak tie…
    erm…lain jer nada kak tie nie..
    akak ok ker?
    senyum sokmo erk..

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:32 pm

      Kak tie sentiasa okay..πŸ™‚

  2. February 18, 2010 at 10:22 pm

    Tie…masa beredar berlalu pergi, kita juga turut berubah, akur pd putaran masa.
    jgn putus asa…

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:33 pm

      Insyaallah.

  3. February 18, 2010 at 11:42 pm

    k tie,

    apapun yg k tie rasakan terbaik……. zan sokong dari jauh. kita punya impian tapi bukan semua jadi kenyataan dan kejayaan. apapun…. realiti hidup yang kadang kala kita disuruh berpijak dibumi nyata….. tanpa impian tiada kenyataan…..

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:33 pm

      Betul tu Izan.

  4. February 19, 2010 at 7:39 am

    kadang-kadang kita rasa penat. penat nak merayau-rayau walaupun dalam ruang siber. penat menulis. penat cari idea. penat nak mengomen. mungkin kita sediakan sedikit ruang untuk buat sedemikian walaupun tidak sekerap dulu….
    salam.

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:33 pm

      Salam,

      Itulah yang Tie rasa.

  5. February 19, 2010 at 10:02 am

    err cam merajuk je bunyi kak?

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:34 pm

      Tak merajuklah dek.

  6. February 19, 2010 at 1:46 pm

    errr, nak habaq. maksu ni menumpang guna barang orang… dan selalu curi2 tulang untuk blog. kat umah cuma ada tivi jer, ngan kalkulator. so maksu sentiasa cuba cari peluang untuk melawat2 blog semasa di tempat cari makan. tie, kita kawan kan….

    Tie – Insyaallah Maksu

  7. February 19, 2010 at 2:15 pm

    Tie?

    Sihat?

    ckLah pulak…berkunjung ke blog melalui URL di kotak koman. Di blog ckLah memang tak ada bloglist…saja tak bubuh! Ni lompat dari blog maksu..

    Kelakar komen maksu…

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:35 pm

      Tie tak kisah laa xiiinam.

      Yang penting semua yang datang sini merasa selesaπŸ˜›

  8. February 19, 2010 at 11:19 pm

    Salam Tie…
    Semoga sihat dan terus menulis.
    Insya Allah, kawan-kawan sentiasa ada mengunjungi.

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:35 pm

      Thanks Kak Long.

  9. February 20, 2010 at 12:16 am

    Salam Tie.

    salam ceria….muah..muah..

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:36 pm

      Salam manis, kak sherry…πŸ˜†

  10. February 20, 2010 at 3:31 am

    aihh..napenye kak tie oii..
    takkan saya tak singgah sini selalu kak tie merajuk hehe..tetibe je saya rasa byk plak ketinggalan bila tgk entry..almaklumlah..bz giler kekononnye ler hehe..

    jgnlah sayu je kak tie..byk makan limau mandarin ni..cheer up ler sikit..ramai sayang kak tie tau..termasuk saya..

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:36 pm

      Err… kak tie kurang makan limau.. suka makan mee… hehe…

  11. February 20, 2010 at 11:40 pm

    Salam Kak Tie,
    Kite sayang kak tie tau! kak tie jangan sedih sedih ye… take care!

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:37 pm

      Bukan sedih, Ijan.. cuma down sikit.

      .
      .
      .
      Down tu ada beza ke dengan sedih, ek ?

  12. February 21, 2010 at 7:18 pm

    salam kak tie…

    lain jer nadanya kak tie…tapi walau apapun milla ttp jenguk kak tie selalu. jgn berhenti menulis yer…

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:38 pm

      Mekasih Milla.

      Rasa bersemangat pulak !πŸ˜›

  13. cpj
    February 22, 2010 at 12:15 am

    Bunyi macam merajuk jer kak tie?cpj memang dah kurang aktif atas sesuatu sebab tertentu, tetapi tetap mengunjungi blog kak tie ni…perkara biasa tu kak tie, terutama ramai yang bercuti seminggu!…

    • Tie
      February 22, 2010 at 12:39 pm

      Ish.. tak merajuk laa..

      Ada problem sket. Tak pe.. dah okay sekarang.

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: