Home > cookie, haiwan, Hamster > Cookie – Tempat ketiga (I love my pet contest)

Cookie – Tempat ketiga (I love my pet contest)

Saja nak beritahu, Cookie the hamster dapat tempat ketiga (bersama 4 ekor peserta yang lain) dalam  I love my pet contest yang lepas. Tak sangka betul. Tie cuma guna gambar yang sedia ada dalam entry terdahulu. Sebabnya masa terhad. Cuma tahu sehari sebelum contest ditutup.

.

.

Hantar entry pun kerana suka-suka. Sebelum ini belum jumpa lagi blog yang pamirkan hamster sebagai pets, jadi dengan menyertai contest ini, sekurang-kurangnya dapat kawan baru atau tahu serba sedikit tentang hamster.

Hadiahnya 50% voucher makanan (untuk tuannya, bukan untuk cookie, hihi) Nanti Tie tayangkan bila dapat , insyaallah. Kepada pihak penganjur ( http://khaiandwawa.blogspot.com/2010/02/winners.html ) terima kasih diucapkan kerana beri peluang untuk kami perkenalkan  haiwan kesayangan kami . Harap-harap ada lagi pertandingan seperti ini di masa akan datang.

.

.

.

.

Gambar terkini Cookie. Susah betul nak suruh budak ni posing. Kot-kot dia tak faham bahasa Ganu, hihi….. (yang tergolek kat bawah tu kacang hijau laa…. jangan fikir yang bukan-bukan tau!)

.

.

.

” Betul ke semua ni  untuk Cookie  , mama ??”

Tengok bertapa beruntungnya Cookie. Dapat kuaci pun masih ragu-ragu lagi…. he he….

.

.

~ Inilah kali pertama seumur hidup Tie menyertai pertandingan dan dapat hadiah. Bertuah betul Cookie..😛

.

.

Categories: cookie, haiwan, Hamster Tags: , ,
  1. February 3, 2010 at 3:27 pm

    Tahniah Tie! Semoga kemenangan ini membuka lembaran baru utk lebih banyak menang di masa akan datang.

    Nama cookie kenapa makan kuaci? hehehe

    • Tie
      February 3, 2010 at 5:38 pm

      Terima kasih YB.

      Tu yang bersemangat nak join contest lain, hehe..

      Cookie tu makan biskut juga, cuma kuaci memang favourite hamster.

  2. February 3, 2010 at 3:28 pm

    eh saya jadi pengomen pertama kali ni! yezza

    • Tie
      February 3, 2010 at 5:39 pm

      Ya betul !! Waakakakaa……..

  3. February 3, 2010 at 5:07 pm

    cookie comell!!!! pandainya dia posing.. auuuuu.. *tergoda* haha ;p
    tahniah jugak buat cookie🙂

    • Tie
      February 3, 2010 at 5:40 pm

      Bukannya senang Milla.

      Kena cepat klik kamera tu. Dia tak duduk diam. hihi..

  4. February 3, 2010 at 11:38 pm

    waaa bestnye hobi baru k tie ni…. tingin juga nak ada peliharaan… tapi dilarang ..apapun saya undi buat tuan cookie… yea.. 50% buleh…

    • Tie
      February 5, 2010 at 4:19 pm

      Kak tie tak berniat nak bela binatang ni. Tapi sibujang tu beli sendiri.. takkanlah nak suruh dia pulang balik. Bila dah hari-hari tengok.. bagi makan.. rasa sayang pulak.

      Mekasihlah Zan, tolong undi untuk Cookie. Nanti bila dapat keputusan (sebulan 2 lagi, kot) akan kak tie beritahu di sini..

  5. February 4, 2010 at 1:18 am

    Salam ak Tie,
    Alahai comelnye cookie dalam gambar no 2 tue… muat2 je dalam bekas kicik tu🙂

    • Tie
      February 5, 2010 at 4:20 pm

      Cookie sekarang dah semakin jinak. Makan pun nak diberi dengan tangan atau sudu. Kalau kak tie bubuh dalam bekas tu, dia buat selerak je.. manja pulak.

  6. sya
    February 4, 2010 at 9:42 pm

    eh, comelnya cookie dalam bekas telur tu… comel sangat!

    • Tie
      February 5, 2010 at 4:21 pm

      Dia tu tak dok diam pun. Kak tie naik letih jadi photographer dia tu, hehe..

  7. February 6, 2010 at 1:06 pm

    dia bukan ragu2 dapat kuaci tu..tapi dia tunggu tuan dia suapkan hehe..

  8. February 7, 2010 at 7:58 am

    Dah undi…semoga menang lagi.
    Memang cumil

  9. February 7, 2010 at 3:04 pm

    congrates adik cookiee. ;P alah kak tie takkan kasi dia kuaci je kowt.. kasi la cheese ke. ponat dia posing untuk contest ;p

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: