Home > kehidupan, Selingan > Sebelum dan selepas

Sebelum dan selepas

.

.

.

.

.

.

.

.

Err…… agak-agak tahan berapa lama, ekk ??

.

.

~ Wanie terkejut tengok, ” Mama jahit !! “

Mama ni golongan apa  ?  Terlalu berjimat atau kupik (kedekut laa….) ??

.

.

Categories: kehidupan, Selingan Tags: , ,
  1. February 2, 2010 at 12:05 pm

    Kalau orang yang boleh jahit tempat pendengar itu dinamakan TUKANG JAHIT. Orang yang boleh menjahit telinga dipanggil apa ya ? 🙂

    • Tie
      February 2, 2010 at 1:40 pm

      Jahit telinga ?

      Alamak ! Tak tahu laa..

  2. February 2, 2010 at 12:23 pm

    aiyooooo tarak boleh untung meniaga la ini maciam…sudah koyak pun mau kasi jait lagi wooooooo…beli baru saja maaaaaaa :))

    • Tie
      February 2, 2010 at 1:41 pm

      Uwaaa……

      Barang sekarang mahal laa… kurang-kurang dapat jimat RM30, hehehe…

  3. February 2, 2010 at 12:32 pm

    kreatif tu Tie🙂
    cayalah
    jgn membazir, selagi boleh selamatkan, selamatkan jer….

    • Tie
      February 2, 2010 at 1:42 pm

      Masih boleh diselamatkan..😛

      Sound dia okay lagi, hihi..

  4. DrSinga
    February 2, 2010 at 12:55 pm

    wakakakaka….
    boleh lak jahit tu!!!
    kalau kita… kita glue!!

    • Tie
      February 2, 2010 at 1:42 pm

      Tie tak pandai nak glue.

      Kang jadi sememeh pulak!

  5. tB
    February 2, 2010 at 1:23 pm

    sungguh berjimat cermat,

    • Tie
      February 2, 2010 at 1:43 pm

      Bukan kedekut, kan ?? Hehe..

  6. dyg
    February 2, 2010 at 2:07 pm

    selain berjimat, nampak kreatif….haha

    • Tie
      February 2, 2010 at 4:15 pm

      Niat nak jimat je. Hehe..

  7. February 2, 2010 at 2:21 pm

    ala klu boleh guna lagi apa salahnya betulkan… kan2🙂

    • Tie
      February 2, 2010 at 4:16 pm

      Betul betul betul !!!😆

  8. February 2, 2010 at 3:33 pm

    harap2 buleh tahan lama yer,ehehehe.

    • Tie
      February 2, 2010 at 4:16 pm

      Begitulah yang diharapkan..😛

  9. ain
    February 2, 2010 at 4:06 pm

    ye lah kak tie…betul kata wanie tu.hehehe…tp kannn…kretip ler akak ni!!!!

    • Tie
      February 2, 2010 at 4:17 pm

      Tak de la kreatif, cuma terdesak, uwaaaa……..

  10. February 2, 2010 at 5:08 pm

    tapi Tie, kalau tak de gebu2 tu boleh dengar juga
    cumanya peluh2 kat telinga tu tak de nak lap lah..hehehehe

    • Tie
      February 2, 2010 at 5:51 pm

      Tie dah cubalah Jie.

      Rasa pedih lak telinga… kebas pun ada..:mrgreen:

  11. February 2, 2010 at 6:10 pm

    Ibubapa mcm kita ni mana yg boleh jimat tu mmg nak cuba jimat, tapi anak2 tak kisah pun huhuhu

    • Tie
      February 2, 2010 at 6:27 pm

      Ye laa…

      Kita dulu susah… Mereka ni celik mata je semua dah ada, kan….

  12. February 2, 2010 at 6:27 pm

    guna selagi boleh reper. caya lah ko tie..

    • Tie
      February 2, 2010 at 6:50 pm

      Ehehehehe……… malu pulak😳

  13. February 2, 2010 at 6:38 pm

    hahaha..lawaklah..itu dah kira brg antik tu sbb ada sentuhan ajaib hehe..

    • Tie
      February 2, 2010 at 6:50 pm

      Hi hi… kak tie tengah sesak la …:mrgreen:

  14. February 2, 2010 at 8:23 pm

    k tie,

    betul tu… kita tengah semput2 memang cari jln nak jimat…

    huhu teringat baru2 ni… cable laptop nak putus … minta tolong cik bang balutkan ngan selotip.. seboleh mungkin nak selamat.. last2 dia geram sebab tak leh nyala gak.. dia putuskan aje wayar tu… dia kata dah genting sngt .. tu yg putus… tumbuh kepak kat merah hijau RM120… hihi.. “ter”.. “tercerita” lah…

    • Tie
      February 3, 2010 at 8:41 am

      Haaii.. macam mana lak boleh putus tu … Izan gigit, ekk… hihi…

  15. February 3, 2010 at 2:05 am

    Hehehehe… kite pon nk tanya gak.. kaktie jahit? hehehhehe… kreatip betulla kak tie ni. harap2 panjang la umur headphone tu ek🙂

    • Tie
      February 3, 2010 at 8:42 am

      Ijan, mula-mula berangan nak buat sarung baru. Tapi tak cukup kreatip.

      Jadi jahit aje laa.. konon-konon surgeri sedang buat operation kritikal terhadap patientnya, ekekeke….

  16. February 3, 2010 at 11:32 pm

    ekekek rajin kak tie jahit
    sy punya yg lama, time dia koyak sy biarkan aje
    last2 dia rabak, sy buang yg bahagian span tu wakakaka

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: