Home > Hobi, kehidupan, Pengetahuan > Amaran keras : Ibu-ibu yang mengandung dilarang tengok.

Amaran keras : Ibu-ibu yang mengandung dilarang tengok.

Err…. sebenarnya Tie ada sesuatu nak tunjuk. Tapi rasa teragak-agak…… sebab takut ada yang pitam atau geli sampai loya-loya….

Nak tengok ke tidak ni ?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nak tengok tak ?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tak apa ke ?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Are you sure ?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Okay laa……….. Ni bendanya…..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Soalan dibuka sekarang…………….😆

.

.

Categories: Hobi, kehidupan, Pengetahuan Tags:
  1. DrSinga
    January 14, 2010 at 10:36 am

    erk!!!!!!!!
    anak hamster kah itu???
    kita tak ngandung..
    kita tak geli..

  2. Tirana
    January 14, 2010 at 10:38 am

    Tie..anak kucing ke ni?

  3. January 14, 2010 at 10:48 am

    Tie,
    anak kucing kah ini?…

  4. ROSE PURPLE
    January 14, 2010 at 11:03 am

    Eeiiii gelinya..kita tingat anak tikus, dulu masa kat kg selalu bila kita terselak kain-kain lama dalam almari ternampak anak tikus, merah-merah lagi..geli geleman, menyesal tengok.

  5. January 14, 2010 at 11:28 am

    Alala comelnyaaa. Macam janin baby pun ada. Dulu kecik2 slalu wat main anak tikus. haha

  6. January 14, 2010 at 11:51 am

    hi kak tie, saya 1st time lawat blog kak tie nih..
    wah~ banyak sungguh ilmu kat blog ni. saya suka.

    take care kak tie.
    oh ya, saya ada blog juga.
    sila lah lawat ya.
    tp, blog jualan kecil2an. mana tau kot kak tie berminat.
    barang tak bnyak lagi. later akan di pershoppingkan wang ku ini.

    salam kenal kak tie.

  7. January 14, 2010 at 12:14 pm

    Apa tu Tie? Mcm anak tikus belanda aje.

  8. January 14, 2010 at 12:35 pm

    dup dap dup dap…makkkkkkkkkkkkkk….apakah itu?

  9. January 14, 2010 at 12:40 pm

    anak tikus!!??? mana Tie dapat tuuuuuu!!!
    tapi bukan ler anak “tikus” yg hari2 kita dok tekan kat keyboard ni kan kan

    walaupun kecik dan tidak membahayakan tapi sy tetap

    TAKUT

    GELI

  10. January 14, 2010 at 1:45 pm

    anak arnab kan kak tie? kan2! hehe

  11. January 14, 2010 at 1:47 pm

    tapi cam anak hamster pon ade.. hikhik

  12. January 14, 2010 at 1:49 pm

    anak kangaroo ker tu?

  13. January 14, 2010 at 4:06 pm

    nampak macam anak hamster tapi susah la nak betul-betul pasti sebab anak-anak haiwan masa kecik semuanya nampak sama kecuali jika ekornya panjang.

  14. January 14, 2010 at 4:29 pm

    hmm yang pasti itu bukan babi Proton waja 1.6 atau bayi alza 1.5 produa..

    rasa2nya mungkin juga keta myvi versi indon! hmmm

  15. dyg
    January 14, 2010 at 5:49 pm

    erm…anak tikus ni…agaknyelah..hahaha ye tak kak tie?

  16. January 14, 2010 at 7:05 pm

    suspender lah kaktie.

    anak sape yg terbejung ni!!

  17. January 14, 2010 at 7:28 pm

    Masih merah lagi baby itu.🙂

  18. January 14, 2010 at 7:38 pm

    ini kena bagi hadiah ni sape yg teka betul..keh3..

  19. January 14, 2010 at 8:19 pm

    errkkk… apekebondo tu. seminggu aku tak lalu makan nih…

  20. January 14, 2010 at 8:37 pm

    k tie,

    tingat citer omputih dolu2…. tajuk waaa… memory batery dah lemah… yg suka makan tikus men telan aje tu….

    saya tak ngandung boleh tengok…

  21. January 14, 2010 at 9:27 pm

    Hahahaha comel je dia tertonggeng macam tu😉

  1. No trackbacks yet.

Tak perlu tinggalkan komen....... tapi kita menghargainya jika ada yang sudi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: